Babasının vefatıyla yıkılan Müjgan Ferhan Şensoy'dan duygulandıran paylaşım

Geçtiğimiz Ağustos ayının son günü 70 yaşındayken tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un Derya Baykal'dan dünyaya gelen büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, Instagram hesabından babasıyla ilgili yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı. Şensoy sosyal medyadan babasına olan özlemini dile getirdi.

2 Temmuz tarihinden beri tedavi gördüğü hastanede kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle 31 Ağustos'ta hayatını kaybeden duayen oyuncu Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın 32 yaşındaki kızı Müjgan Ferhan Şensoy, babasının vefatından günler sonra Pera adını verdiği kızını kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı.

Babasının acısıyla derinden sarsılan Şensoy, Instagram hesabından kendisinden bir yaş küçük olan kız kardeşi Derya Şensoy ve merhum babası Ferhan Şensoy ile birlikte karesini paylaştı. Şensoy'un paylaşımına düştüğü not ise görenleri duygulandırdı.

Babası için Şensoy şu ifadeleri kullandı: 'Koca bir mevsim geçti bile, babamsız ilk sonbahar bitti. Şimdi babamsız ikinci mevsim... Bazı günler daha zor.'

Babasının vefatıyla yıkılan Müjgan Ferhan Şensoy'dan duygulandıran paylaşım

 



Babasının vefatıyla yıkılan Müjgan Ferhan Şensoy'dan duygulandıran paylaşım ile ilgili etiketler Sosyal Medya ferhan şensoy müjgan ferhan şensoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.