Babasını kaybeden Lens apar topar Hollanda'ya gitti

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Jeremain Lens'in babası hayatını kaybetti. Ülkesine giden Lens, Osmanlıspor maçında oynayamayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Osmanlıspor ile kaşrılaşacak Fenerbahçe'de yıldız futbolcu Jeremain Lens'e kötü haber geldi.

Hollandalı futbolcunun babasının vefat ettiği ve oyuncunun apar topar ülkesine gittiği bildirildi. Lens, Osmanlıspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Jeremain Lens'in babası Ricardo Wilfred Lens'in vefat ettiği haberini, derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Jeremain Lens'in acısını en içten duygularımızla paylaşarak taziye dileklerimizi iletiyor, başta Lens ve ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Jeremain Lens, Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat ve Yönetim Kurulumuzdan izin alarak, babasının cenaze törenine katılmak üzere bugün ülkesi Hollanda'ya gitmiştir."

Babasını kaybeden Lens apar topar Hollanda'ya gitti ile ilgili etiketler Jeremain Lens Fenerbahçe vefat baba
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.