Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj!

İsveç’in Malmö kentinde, bundan yaklaşık 2 hafta önce koronavirüsüne yakalanan ve evine gönderilen Emrullah Gülüşken’in tedavisine Ankara Şehir Hastanesi’nde devam ediliyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

5 çocuk babasın Emrullah Gülüşken’in durumunu,sosyal medya üzerinden yayınlayarak yardım isteyen Leyla Gülüşken,biranda gündeme oturdu. Genç kızın mesajını duyan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletmesi üzerine,ambulans uçak baba ve 3 çocuğunu Türkiye’ye getirmişti.

Mesajını duyurarak babasının Türkiye’ye getirilerek tedavi altına alınmasını sağlayan,Erdoğan’ın telefonla aradığı Leyla Gülüşken,sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili anlamlı mesaj yayınladı.

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj!

BABASI İÇİN ÇIRPINAN LEYLA’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ANLAMLI MESAJ!
Bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı bir genç haline gelen Leyla Gülüşken mesajında ''Benim her zaman kahramanım oldunuz, sizin ve yol arkadaşlarınızın kutlu davasına şahit olduğum için çok şanslıyım. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin sayın cumhurbaşkanım'' ifadelerini kullandı.

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! - Resim : 2

“TÜRK OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM!”
Leyla Gülüşken,son olarak bir mesaj daha yayınlarak duygularını ifade etti. ''Aklıma geldikçe her an tekrar Türk olduğum için gurur duyuyorum. Allah sizden razı olsun''

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! - Resim : 3

LEYLA TÜRKİYE’YE NEDEN DÖNEMEDİĞİNİ YAZDI!
Leyla Gülüşken kendisinin babası ile Türkiye'ye gelemeyişini eleştirenler için de bir mesaj yayınlayarak anlayış istedi.

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! - Resim : 4

“SORUMLULUKLARIM VAR.ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM!”
“Sürekli sorduğunuz şu soruya ilk ve son kez açıklamak istiyorum.Emin olun ben de şuan yurdumun topraklarında olmak isterdim ama hayat şartları şuan ben bu ailede evin ihtiyaçlarını maddi olarak karşılayacak tek insanım babam kardeşlerim Türkiye’de ama sorumlulklarım devam ediyor.Burada kalmamın sebebi keyfi değil kalmamın sebebi evin ailemin kendimin ihtiyaçları için çalışmaya devam etmem gerektiği için. Burada hayat korona yokmuş gibi herkes işe gitmeye devam ediyor. Bende devam etmek zorundayım. Anlayışınız için teşekkürler.”

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! - Resim : 5

LEYLA’NIN KARDEŞLERİ DE HASTA MI?
Leyla Gülüşken’in son paylaşımı,babası Emrullah Gülüşken ile beraber gelen 2 kardeşinin de hasta olup-olmadığı sorusunu akıllara getirdi.Genç kız Leyla Gülüşken,sosyal medya hesabından “Önce Allah sonra yüce devletimiz sayesinde hayırlısıyla şifa bulacaklar.” yazdı.

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! - Resim : 6

“BAŞARABİLECEĞİMİZİ AMCAM İNANDIRDI!”
Leyla Gülüşken,babası Emrullah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilmesindeki başarının perde arkasını da,sosyal medya hesabından şöyle açıkladı.

“Sevgili amcam tüm bu süreçte her zaman bizi başarabileceğimize dair inandırdı, desteğini esirgemedi. Devletimizin gücüyle bizde başardık. Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ve Sayın @drfahrettinkoca katkılarıyla Allah razı olsun ülkemden🇹🇷”

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! - Resim : 7

AMCA GÜLÜŞKEN DE TEŞEKKÜR ETTİ!
''Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın @RTErdogan talimatlarıyla ve Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca @drfahrettinkoca ile Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğluna @MevlutCavusoglu ;Kardeşim Emrullah Gülüşkenin Tedavisinin yapılması için İsveç’ten Türkiye’ye gelmesi için göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor ve minnetlerimizi sunuyorum. Rabbim siz değerli Devlet Büyüklerimizi bu güzel Vatanımızın başından eksik etmesin. SAYGILARIMLA... ''

LEYLA’YA TÜRKİYE’DEN VE DÜNYANIN HER YERİNDEN TEBRİK MESAJLARI YAĞIYOR!
İsveç’te diğer kardeşi ile kaldığı öğrenilen Leyla Gülüşken’e babasının Türkiye’ye getirilmesi için mesaj yazdığı,sesini duyurduğu ve başardığı için,Türkiye’den, hatta dünyanın çeşitli ülkelerinden destek mesajları yağıyor.İşte o mesajlardan bazıları şöyle..

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! - Resim : 8

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! - Resim : 9

Babası Türkiye'ye getirilen Leyla'dan Erdoğan'a duygusal mesaj! ile ilgili etiketler İsveç Recep Tayyip Erdoğan Leyla Gülüşken
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.