Babası tarafından Dicle Nehri'ne atılan çocuk yaşamını yitirdi

Cizre'de babasının nehre attığı çocuk yaşam savaşını Çocuk Bayramı'nda kaybetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda en acı haber Şırnak'tan geldi. Şırnak’ın Cizre ilçesinde babası tarafından Dicle Nehri'ne atılan 4 yaşındaki çocuk 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Cizre’de, olaydan yaklaşık 10 gün önce eşinden boşanan Hugır Mübariz, akşam saatlerinde oğlu Kemal Mübariz ile Dicle kenarındaki parka geldi. Çocukla bir müddet parkta dolaşan Hugır Mübariz, 4 yaşındaki oğlunu nehre attıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarılıp Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan 4 yaşındaki çocuk burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Batman’a sevk edildi. Polisler tarafından yakalanan baba Hugır Mübariz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman’da 15 Nisan 2021’den bu yana tedavi altında olan Kemal Mübariz verdiği yaşam savaşını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

İHA

Babası tarafından Dicle Nehri'ne atılan çocuk yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler çocuk bayramı çocuk cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.