Babala ekibi ünlü sanatçılar üzerinden vatandaşı yanıltmaya devam ediyor! O bölgeye 'yardım gitmiyor' dedi ama...

Oğuzhan Uğur'un ekibiyle birlikte sözde deprem seferberliği yapan İbrahim Büyükak, sosyal medyadan Adıyaman'ın Gölbaşı bölgesine sadece jandarmanın ulaştığını belirten bir açıklamada bulundu. Ancak İstanbul Esenler Belediyesi'nin Gölbaşı'na yardım ekipleri gönderdiği ortaya çıktı.

Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen iki büyük depremin ardından ağır hasar alan illerinde başında gösterilen Hatay'da da arama kurtarma çalışamaları günlerce sürdü.

ÖNCE "BARAJ PATLADI" İDDİASI

Binlerce evin yıkıldığı enkazlarda arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam etti. Bu çalışmalar sürerken Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur'un ekibi tarafından sosyal medyada Hatay'daki barajın patladığını iddia etti.

Bu olayın ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan binlerce vatandaş, Hatay'ı terk etmek için yollara döküldü. Daha sonrasında bu olayın gerçek olmadığı ortaya çıkınca Oğuzhan Uğur açıklama yaparak çalışanının işine son verdiğini duyurmuştu.

ŞİMDİ DE "ADIYAMAN GÖLBAŞI'NA YARDIM GİTMİYOR" YALANI

Baraj yalanı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken şimdi de Babala ekibine dahil olan ve sözde yardım çalışmalarına katılan İbrahim Büyükak, Adıyaman Gölbaşı'na sadece jandarmanın yardım götürdüğünü belirtip bağış talebinde bulundu.

Ancak bu olay da doğru çıkmadı. Öyle ki İstanbul Esenler Belediyesi, Adıyaman'ın Gölbaşı bölgesine yardım ekipleri göndermiş bunu da sosyal medya hesaplarından yayınlamışlardı...

 

Babala ekibi ünlü sanatçılar üzerinden vatandaşı yanıltmaya devam ediyor! O bölgeye 'yardım gitmiyor' dedi ama...

Babala ekibi ünlü sanatçılar üzerinden vatandaşı yanıltmaya devam ediyor! O bölgeye 'yardım gitmiyor' dedi ama... - Resim : 2

Babala ekibi ünlü sanatçılar üzerinden vatandaşı yanıltmaya devam ediyor! O bölgeye 'yardım gitmiyor' dedi ama... ile ilgili etiketler Babala TV Adıyaman
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.