Babacan’dan sonra bir pazarlık itirafı daha

CHP'li eski milletvekili Dursun Çiçek'in "HDP'li Bakan" çıkışına sert tepki geldi. Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, "Dursun Çiçek, PKK terör örgütünün 'Demokratik Güçler' diye tanımladığı bir oluşuma hizmet ediyor” dedi.

Millet ittifakında pazarlıklar sürüyor. Ali Babacanın çatırdayan pazarlığını itiraf etmesinin ardından bir itiraf da CHP'li eski milletvekili Dursun Çiçek’ten geldi. Çiçek CNN Türk'te yaptığı açıklamada HDP’ye bakanlık verilebilir dedi. Akşam yazarı Turgay Güler, Çiçek’in bu açıklama için özellikle seçildiğini öne sürdü. Güler yazısında, “Yıllarca Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli üniformasını giyen Dursun Çiçek, PKK terör örgütünün 'Demokratik Güçler' diye tanımladığı bir oluşuma hizmet ediyor” ifadelerine yer verdi.

Turgay Güler'in "Sahi sizi sayıyla mı verdiler bu millete yahu" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Ey Dursun Çiçek!

'Sicili temiz' dediklerinin bile Kandil tarafından belirlendiğinden haberin yok mu?

HDP'li belediye başkanlarının, dağdan gönderilen 18-20 yaşlarındaki teröristler tarafından sorguya çekildiğini bilmiyor musun?

PKK'nın HDP'li seçilmişlerle maddi-manevi ilişkilerini hiç mi duymadın, görmedin?

Bakanlıkla ödüllendireceğiniz HDP'lilerin Kandil'den yahut parti genel merkezinden gelecek talepleri yerine getirmeyeceğini mi düşünüyorsunuz?

Ve son bir not.

Yıllarca Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli üniformasını giyen Dursun Çiçek, PKK terör örgütünün 'Demokratik Güçler' diye tanımladığı bir oluşuma hizmet ediyor.

Bilerek yahut bilmeyerek!

Dursun Bey yakışıyor mu size böylesi açıklamalar?

Siz bunları söylerken ordumuzun kahraman evlatları zorlu arazilerde PKK terör örgütüne karşı mücadelesini kesintisiz sürdürüyor.

Onlardan utanın bari!"

 

Babacan’dan sonra bir pazarlık itirafı daha ile ilgili etiketler Turgay Güler HDP Dursun Çiçek Bakan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.