Babacan’a vatandaş tepkisi: Erdoğan’a yanlış yaptınız, binde 1 bile oy alamayacaksınız

Mersin’de partisinin il kongresine katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Babacan’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yanlış yaptığını söyleyen vatandaş, “Binde 1 bile oy alamayacaksınız. 2023’ün galibi Tayyip Erdoğan, boşuna zorlanma“ dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il kongresine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin'e gitti.

DEVA Partililer tarafından karşılanan Babacan, Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen il kongresine katıldı. Kongrenin ardından kent merkezindeki Zafer Çarşısı'nda esnafı ziyaret eden Ali Babacan, burada bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

Babacan’ı Cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanlış yapmakla suçlayan şahıs, sert sözlerle tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine Babacan, “Ben Abdullah Gül’ü destekledim aday olsun diye. Önce ona destek verdim, o ‘Ben olmuyorum’ deyince gittim Tayyip Erdoğan’a imza attım” dedi.

Tepkili vatandaş ise, “Ben biliyorum kardeşim. Ben AK Partiliyim. O dünya liderinin ben hayranıyım. Sizi Maliye Bakanı yaptı, Tayyip Erdoğan’a yanlış yaptınız. Binde 1 bile oy alamayacaksınız. 2023’ün galibi Tayyip Erdoğan, boşuna zorlanma” diye yanıt verdi. Daha sonra o vatandaş, partililer tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

İHA

Babacan’a vatandaş tepkisi: Erdoğan’a yanlış yaptınız, binde 1 bile oy alamayacaksınız ile ilgili etiketler Ali Babacan Deva Partisi Mersin vatandaş tepkisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.