Baba Dizisinde Kadir ve Sevil Arasındaki Şiir Sahnesi Geceye Damga Vurdu!

Kadir ve Sevil Baba dizisinde karşılık şair atışmasıyla dizinin son bölümüne damga vurdu. Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam ikilisi arasındaki uyum dikkat çekerken şiir sahnesi Baba dizisinin ikinci bölümünün en çok konuşulan sahnesi oldu.

Salı akşamları yayınlanan Baba dizisi 2. bölümüyle yine sosyal medyanın en çok etkileşim alan dizisi oldu. Ay Yapım imzalı dizide Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam ikilisi ilk kez görüldü. İkili arasındaki duygusal sahneler is #KadSev etiketiyle binlerce paylaşım aldı. Baba Dizisinde Kadir ve Sevil Arasındaki Şiir Sahnesi Geceye Damga Vurdu!

Kadir ve Sevil Arasında Şiir Sahnesi Geceye Damga Vurdu

Tolga Sarıtaş'ın Kadir, Beril Pozam'ın Sevil karakteri ile oynadığı Baba dizisinde ikili yıllar sonra bir araya geldi. Kadir'in Ödemiş'te kalarak Sevil'in peşine düşmesi sonucu bir araya gelen çift karşılıklı okudukları şiirlerle izleyenleri duygulandırdı.

İşte o anlar...

Baba Dizisinde Kadir ve Sevil Arasındaki Şiir Sahnesi Geceye Damga Vurdu! ile ilgili etiketler baba dizisi kadir sevil şiir sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.