Baba Dizisinde Kadir Babasına Kavuştu, Ancak Çok Büyük Sürpriz Geliyor!

Salı akşamlarının rekortmen dizisi Baba 18. bölümüyle ekrana geliyor. Show Tv'nin izlenme rekorlaro kıran dizisinin yeni bölümünde haftalardır süren ayrılık son buluyor. Kadir sonunda babası Emin'e kavuşuyor ancak izleyiciyi büyük bir süpriz bekliyor. Öte yandan Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in birbirine sarıldığı sahneler izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. İşte Baba 18. bölüm fragmanı ve detaylar...

Baba yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş ve Levent Ülgen'in yer aldığı Baba dizisi 18. bölümüyle büyük bir sürprize imza atıyor.

Yeni sezonu başlayan dizide yaşanan senaryo değişikliği kafaları karıştırsa da taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Kadir Saruhanlı'nın babası Emin'i arayışı dizinin yeni bölümünde son buluyor. Öte yandan Hacı lakaplı Selahattin ile aralarındaki sorun giderek büyüyen Kadir'in bu bölümde babası Emin ile sarıldığı sahneler izleynleri gözyaşlarına boğuyor.

KADİR BABASINA KAVUŞUYOR ANCAK...

Baba 18. bölüm fragmanında Kadir Saruhanlı'nın babası Emin ile kavuştuğu sahne yer aldı. İzleyenlere dram dolu anlar yaşatan dizinin yeni bölümünde ayrılık da son buluyor. Ancak pek çok kişiye göre bu kavuşma bir hayalden ibaret olabilir. Gerçek ise Salı akşamı belli olacak.

Baba 18. bölümü Salı akşamı Show TV'de olacak.

Baba Dizisinde Kadir Babasına Kavuştu, Ancak Çok Büyük Sürpriz Geliyor! ile ilgili etiketler baba dizisi yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.