Baba Dizisinde Büşra Abisine İhanetin Bedelini Ödüyor! İlhan'dan Olay Hareket!

Rekortmen yapım Baba dizisi 12. bölümüyle İlhan ve Büşra aşkının ölümüne sahne oluyor. Babasının ölümünden Kadir Saruhanlı'yı sorumlu tutan İlhan, kısa süre önce evlendiği Büşra'ya ailenle görüşmeyeceksin diyerek fitili ateşliyor. Biz de Baba dizisi yeni bölümüne ait detaylara haberimizde yer verdik.

Baba dizisi 12. bölümü bomba gibi geliyor. Salı akşamlarının en çok izlenen dizisinde İlhan ve Büşra aşkı kısa sürüyor. Babasının ölümünde Kadir Saruhanlı'nın parmağınn olduğunu düşünen İlhan Karaçam yeni eşi Büşra ile yolları ayırıyor. Baba Dizisinde Büşra Abisine İhanetin Bedelini Ödüyor! İlhan'dan Olay Hareket!

Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Kadir Saruhanlı ile aralarındaki bitmyen savaşın bir başka boyut kazanmasıyla İlhan Karaçam da artık silahlarını kullanmaya başlıyor. İzleyiciyi de şoke eden sahnede İlhan ve Büşra'nın arası bozulmaya başlıyor.

Özge Yağız'ın oynadığı Büşra'nın ilk evliliğinden yüzü gülmemiş İlhan ile tanıştıktan sonra kendine gelebilmişti. Ancak beklenen olmadı. Yeni evliliğinde ise abisine ihanet eden Büşra, kocası İlhan'dan beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

Baba Dizisinde Büşra Abisine İhanetin Bedelini Ödüyor! İlhan'dan Olay Hareket!

İLHAN VE BÜŞRA AŞKI KISA SÜRDÜ

Baba dizisi yeni bölümünde Emin Saruhanl'nın da geri dönüşü kutlanıyor. Emin'in yokluğunda azan Servet'e haddini bildiren Emin'in bu işin içinden nasıl sıyrılacağız demesi ise Baba dizisi yeni bölümüne ait şifreleri önümüzü koyuyor.

Baba 12. bölümü gelecek Salı Show Tv ekranlarında olacak.

Baba Dizisinde Büşra Abisine İhanetin Bedelini Ödüyor! İlhan'dan Olay Hareket! ile ilgili etiketler baba Tolga Sarıtaş baba dizisi özge yağız ilhan karaçam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.