Baba Dizisi Son Bölümde Kadir Saruhanlı 3 Kadından Darbe Üstüne Darbe Yedi!

Baba dizisi 8. bölümü ekrana geldi. Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Kadir karakterinin darbe üstüne darbe yediği dizinin son bölümünde Büşra İlhan için abisini karşısına aldı.

Son dönemin en çok izlenen yapımlarından Baba dizisi 8. bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Haluk Bilginer, Özge Yağız ve Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı dizinin son bölümünde Kadir Saruhanlı'nın aldığı darbeler sosyal medyada gündem oldu.

KADİR SARUHANLI 3 KADINDAN DARBE YEDİ!

Saruhanlı ailesinin tüm yükünü omuzlarında taşıyan Kadir Saruhanlı dizinin son bölümünde adeta darbe üstüne darbe yedi. Önce yıllardır içinden söküp atamadığı Sevil, ilk aşkı darbeyi vurdu. Ardından hiç girmeyeceği ortamlara Elif için girdi ve ondan da darbeyi aldı.

BÜŞRA İLHAN İÇİN ABİSİNİN KARŞISINA ALDI

Baba dizisinin ilk bölümünden itiabaren ilgilyle takip edilen abi kardeş ikilisi Büşra ve Kadir arasında ise tansiyon yükseldi. Kadir, uğruna 4 yıl hapis yattığı kız kardeşi Büşra'nın İlhan için kendisinin karşısına çıkması sonrası en büyük darbeyi yedi.

Öte yandan birçok izleyici, Büşra'nın Kadir'in karşısına geçmesinin altında bir plan olduğu görüşünde. Baba 9. bölümüyle gelecek Salı ekranda olacak.

Baba Dizisi Son Bölümde Kadir Saruhanlı 3 Kadından Darbe Üstüne Darbe Yedi! ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş baba dizisi kadir saruhanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.