Baba Dizisi Sezon Finalini Büşra'nın Ölümüyle Yaptı! Özge Yağız Baba dizisine veda ediyor

Salı akşamlarının rekortmen dizisi Baba 15. bölümüyle sezon finali yaptı. Yılın En dikkat Çeken Yapımlarından Olan dizide Özge Yağız'ın oynadığı Büşra'nın boğrularak ölmesi sezon finali bölümüne damga vurdu. Zengin oyuncu kadrosunun olduğu Baba Dizisinde Özge Yağız'ın Vedası da Konuşulur oldu.

Her bölümü heyecan Dolu Anlara Sahne olan Baba dizisi yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Baba dizisinin 15. sezon finali bölümünün bitiş sahnesi bir ayrılığa sahne oldu. Özge Yağız'ın Oynadığı Büşra'nın Ahmet tarafından boğulması oyuncunun da diziye veda ettiğini doğruladu. Baba Dizisi Sezon Finalini Büşra'nın Ölümüyle Yaptı! Özge Yağız Baba Dizisine Veda Ediyor.

Özge Yağız'ın Baba Dizisine Vedası sezon Finalinin son sahnesiyle gerçek olmuş olabilir. Hakan Kurtaş'ın oynadığı İlhan karakterinin sevgilisini oynayan Özge Yağız, dizinin sezon finaliyle birlikte veda etti. Boğularak öldürüldüğü sahneler çok konuşuldu.

BABA DİZİSİ SEZON FİNALİ AYRILIĞA SAHNE OLDU!

Haluk Bilginer, Özge Yağız, Tolga Sarıtaş ve Hakan Kurtaş'ın başrollerini paylaştığı Baba dizisi 15. sezon finali bölümünde Büşra'nın boğulması ünlü oyuncunun ayrılığını doğruladı adeta. Yağız'dan henüz bir resmi açıklama yok. Ancak ilerleyen günlerde böyle bir haber bekleniyor.

Baba Dizisi Sezon Finalini Büşra'nın Ölümüyle Yaptı! Özge Yağız Baba dizisine veda ediyor

Öte yandan Baba dizisi izleyenleri senarist Ekin Atalar'a da tepki gösterdi. Dizide yaşanan mantık hatalarını sosyal medyaya taşıyan izleyici, Ahmet'in silah satın aldıktan sonra Büşra'yı boğarak öldürmesine bir anlam veremediklerini söyledi.

Baba Dizisi Sezon Finalini Büşra'nın Ölümüyle Yaptı! Özge Yağız Baba dizisine veda ediyor ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş baba dizisi sezon finali büşra özge yağız hakan kurtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.