Baba dizisi İlhan ölüyor mu? Hakan Kurtaş diziden ayrılıyor mu?

Baba dizisi her hafta yeni bölümleri ile salı akşamı ekrana geliyor. Dizide İlhan karakterini canlandıran Hakan Kurtaş ise öne çıkıyor. Yeni bölüm fragmanında ise Kurtaş'ın can verdiği İlhan karakterinin, Servet tarafından inşaat boşluğuna itildiği görüldü. Sevenleri ise İlhan ölüyor mu, diziden ayrılacak mı?' İşte detaylar...

Hakan Kurtaş, Baba dizisinde İlhan Karaçam'a hayat veriyor. Dizinin İlhan'ı ise yeni bölüm fragmanında ciddi bir kaza geçiriyor. Görüntülerin ardından İlhan'ın akıbeti merak konusu oldu. Peki, İlhan ölecek mi, yaşıyor mu?

İLHAN ÖLECEK Mİ?

Baba dizisinin 8. yeni bölüm fragmanında, Büşra ile aralarında geçenlerin aile tarafından duyulmasının hemen ardından İlhan ile buluşan Servet, onu inşaat boşluğundan itiyor. Yerde hareketsiz yatarak ekrana yansıyan İlhan Karaçam'a ne olduğu hakkında henüz detay bulunmuyor. İlhan'ın akıbeti ise yayımlanacak yeni bölümle netleşecek.

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

Kurtaş, 7 Eylül 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kurtaş'ın annesi resim öğretmeni, babası çocuk doktorudur.

Oyuncunun kendisinden küçük 2 erkek kardeşi vardır. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizip müzikle uğraşıyor. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlanmıştır.

Baba dizisi İlhan ölüyor mu? Hakan Kurtaş diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler baba dizisi ilhan ölüyor mu hakan kurtaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.