Baba dehşeti! Eşini ve oğlunu gözünü kırpmadan öldürdü

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bir baba eşine ve oğluna tabanca ile kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan anne Ayşe Sevimli olay yerinde hayatını kaybetti, oğlu Mehmet Sevimli ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cani baba da olay yerinden kaçtı.

Kan donduran olay, Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Çerçioğlu köyü Karayusuflar Mahallesi’nde yaşandı.

Ömer Sevimli adlı kişi nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı 48 yaşındaki eşi Ayşe Sevimli ve 20 yaşındaki oğlu Mehmet Sevimli ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ömer Sevimli yanında bulundurduğu tabanca ile eşi Ayşe Sevimli ve oğlu Mehmet Sevimli’ye kurşun yağdırdı.

Kurşunların hedefi olan anne Ayşe Sevimli olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Mehmet Sevimli ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Sevimli de hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı baba Ömer Sevimli olay yerinden kaçarken, jandarma ekipleri zanlıyı yakalama çalışması başlattı.

İHA

Baba dehşeti! Eşini ve oğlunu gözünü kırpmadan öldürdü ile ilgili etiketler Osmaniye Ömer Sevimli Ayşe Sevimli Mehmet Sevimli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.