Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2022! Geleceğin babasına en duygusal Babalar Günü sözleri

Baba adaylarına Babalar Günü mesajı hafta sonunda kutlanacak olan bu özel günde büyük anlam kazanmaktadır. 19 Haziran tarihine denk gelen bu özel günde sizde baba adaylarının yüzünü güldürerek ona Babalar Günü mesajları gönderebilirsiniz. İşte, geleceğin babasına en duygusal Babalar Günü sözleri…

Baba adaylarına Babalar Günü mesajı bu sene 2022 yılında Haziran ayının 3. Pazar günü olan 19 Haziran tarihinde yeniden anlam kazanacaktır. Sizde onların bu özel ve anlamlı gününde geleceğin babasına göndereceğiniz duygusal bir Babalar Günü mesajı onu unutmadığınızı gösterecektir.

Baba Adaylarına Babalar Günü Mesajları

• Canım eşim, geleceğin en iyi babası. İlk Babalar Günün kutlu olsun...

• Çekirdek ailemiz büyüyor. Bugün ilk Babalar Gününde heyecanla beklediğimiz yavrumuz ikinci Babalar Gününde kucağında olacak. Seni çok seviyoruz. Babalar Günün kutlu olsun.

• Henüz baba olmadın ama bugün senin ilk Babalar Günün... Hergün içimde büyüyen yavrumuzla Babalar Gününü kutluyoruz, canım eşim.

Sen önce iyi bir eş oldun bana. Doğacak çocuğumuza da iyi bir baba olacağına eminim. Seni çok seviyoruz babamız. İlk Babalar Günün kutlu olsun.

• Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Kendi babamdan sonra senin de çok iyi bir baba olacağına eminim. Babalar günün kutlu olsun canım eşim.

• Bilmiyorsun ama bugün senin ilk Babalar Günün... Hayalini kurduğumuz ailemiz büyüyor. Bir evladımız olacak. Babalar Günün kutlu olsun sevgilim. Seni çok seviyoruz.

Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2022! Geleceğin babasına en duygusal Babalar Günü sözleri

Geleceğin Babasına Babalar Günü Sözleri

• Hayat arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım, bugünüm ve yarınım. Doğacak çocuğumuz ile ailemiz tamamlanacak. İlk Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

• Güzel kızımızdan/oğlumuzdan sana mesaj var... Senin gibi bir babaya sahip olduğu için çok mutluymuş ve bir an önce doğup, büyüyüp senin omuzlarında gezmek, seninle koşmak, seninle bisiklete binmek, seninle top oynamak istiyormuş. İlk Babalar Günün kutlu olsun sevgilim.

• Baba kelimesi, kendi babamdan sonra seninle de anlam buldu. Çocuğumuza çok iyi bir baba olacağına eminim. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. İlk Babalar Günün kutlu olsun!

Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2022! Geleceğin babasına en duygusal Babalar Günü sözleri ile ilgili etiketler Babalar Günü baba adaylarına babalar günü mesajları geleceğin babasına babalar günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.