B36 Torshavn Beşiktaş maç özeti

B36 Torshavn Beşiktaş maç özeti... UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, San Marino deplasmanında B36 Torshavn ile karşı karşıya geldi. İşte maçın geniş özeti ve goller.

B36 Torshavn Beşiktaş maç özeti... Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu ilk maçında deplasmanda B36 Torshavn takımına konuk oldu. Beşiktaş taraftarları bu maçın özetini izlemek istiyor ve maçın gollerini arıyor. Beşiktaş ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etti. İşte maçın özeti ve goller...

B36 Torshavn Beşiktaş maç özeti

B36 TORSHAVN BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ

 79'
B36 Torshavn maçtaki son oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Magnus Jacobsen oyundan çıkıyor ve Hugin Samuelsen oyuna dahil oluyor.
78'
Beşiktaş'ın ikinci oyuncu değişikliğinde, Tolgay Arslan oyundan çıkarken yeni transfer Dorukhan Toköz oyuna dahil oluyor.
77'
Tolgay Arslan top ile ceza sahasına girdikten sonra savunma son anda müdahale ediyor. Savunmanın uzaklaştırdığı top Ryan Babel'in önünde kalıyor. Ceza sahası yayının yanından çektiği şutta top üstten auta çıkıyor.
74'
Beşiktaş'ın ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cyle Larin oyundan çıkıyor; Mustafa Pektemek oyuna dahil oluyor.
70'
Maçtaki ilk sarı kartı gören oyuncu, Medel'e yaptığı müdahale sonrasında Magnus Jacobsen oluyor.
69'
Ryan Babel'in ceza sahası sol çarparzından çektiği şutta top üstten auta çıkıyor.
66'
Jeremain Lens'in pasında, ceza sahası içinde topla buluşan Adriano Correia'nın dar açıdan çektiği şutta kaleci Roi Hentze topu kornere gönderiyor.
65'
Michal Przybylski'in ceza sahası dışı hafif sol çarprazdan çektiği şutta, top Tolga Zengin ellerinde kalıyor.
65'
Lukasz Cieslewicz kullandığı köşe vuruşunda savunmamız topu rahat bir şekilde uzaklaştırıyor.
64'
Ender gelişen B36 Torshavn atağında, Meinhard Olsen'in sağ kanattan yaptığı ortada Fatih Aksoy topu altı pas önünden kornere gönderiyor.
60'
B36 Torshavn karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Kaimar Saag oyundan çıkıyor, Michal Przybylski oyuna dahil oluyor.
60'
Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı etkli ortada, savunma Larin'den önce araya giriyor ve olası bir gol pozisyonunu önlüyor.
56'
Cyle Larin ile yaptığı ver kaç sonrasında Tolgay Arslan ceza sahası yayının önünden şutunu çekiyor ama top kalenin üstünden auta çıkıyor.
53'
Caner Erkin'in sağ kanattan kullandığı korner sonrasında, rakip savunma topu ön direkte uzaklaşatırıyor.
49'
Jeremain Lens'in sol kanattan kullandığı kornerde top direkt olarak auta çıkıyor.
47'
Caner Erkin'in ortasında rakibin kontrolünde top taca çıkıyor.
46'
Evgen Aranovsky'in düdüğü ile karşılaşmanın ikinci yarısı başlıyor.
45'
Hakem Evgen Aranovsky'in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimiz Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona eriyor.
45'
Rakibin kullandığı köşe vuruşunda savunmamız topu rahatlıkla uzaklaştırıyor.
45'
Ceza sahası yayı içinde rakip ile girdiği ikili mücadele sonrasında Cyle Larin şutunu çekiyor fakat top üstten auta çıkıyor.
45'
Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna ilave olarak iki dakika ekleniyor.
44'
Necip Uysal'ın rakip yarı sahada Lukasz Cieslewicz'e yaptığı faul sonrasında, hakem Evgen Aranovsky Necip Uysal'ı uyarıyor.
41'
Karşılaşmanın ilk oyuncu değişikliği ev sahibi takım tarafından gerçekleştiriliyor. Alex Mellemgaard oyundan çıkarken, yerine Benjamin Heinesen oyuna dahil oluyor.
40'
Jeremain Lens'in sağ kanattan yaptığı ortada, Ryan Babel topa altı pas önünde dokunamıyor ve farkı üçe çıkarabileceğimiz golü böylece kaçırmış oluyoruz.
39'
Gökhan Gönül'ün ceza sahası dışından çektiği şutta, top savunmadan dönüyor.
36'
Ryan Babel'in sol kanattan yaptığı ortada savunma topu uzaklaştırıyor.
32'
Caner Erkin uzun kullandığı taç atışında, topu ceza sahası içinde Cyle Larin ile buluşturuyor. Cyle Larin'in dönerek yaptığı vuruşta kaleci Roi Hentze mutlak bir golü önlüyor.
26'
Golde asisti yapan isim Jeremain Lens oluyor.
26'
GOOOLLLLL!!! Gökhan Gönül'ün golü ile farkı ikiye çıkarıyoruz. Lens'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte Gökhan Gönül çok şık bir vuruş ile topu filelerle buluşturuyor ve skor'u 0-2'e getiriyor.
22'
Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda, Roi Hentze topu ön direkte çift yumurkla uzaklaştırıyor.
20'
Necip'in gönderdiği uzun topta, sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül'ün tehlikeli ortasını B36 Torshavn savunması son anda araya giriyor ve mutlak bir tehlikeliyi önlemiş oluyor.
16'
Kazanılan köşe vuruşu sonrasında oluşan karambolde top ön direkte Robert Brockie'nin önüne düşüyor ve Robert Brockie'nin çektiği şutta Tolga Zengin gole izin vermiyor.
14'
Adriano Correia'ın ceza sahası dışı sağ çarprazınadan çektiği şutta, top kalenin üstünden auta çıkıyor.
13'
Beşiktaş bu dakikada tekrar tehlikeli geldi. Caner Erkin'in yine ceza sahasına ortaladığı topta, altı pas önünde Cyle Larin topa dokunamıyor ve top auta çıkıyor.
11'
Yine Caner'in ceza sahasına ortaladığı topta, rakibi ile girdiği mücadele sonrası Cyle Larin şutunu çekiyor ama top kalenin yanından auta çıkıyor.
8'
Golün asistini Caner Erkin yapıyor.
8'
GOOOLLLLL!!! Beşiktaş Jeremain Lens'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. Caner'in sol kanattan yaptığı ortada, Lens ceza sahası içinde topu göğüsü ile önüne indirdikten hemen sonra sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ve kalecinin sağından topu filelerle buluşturuyor.
6'
Caner'in sol kanattan yaptığı ortayı savunma uzaklaştırıyor.
4'
Lens'in kullandığı köşe vuruşu sonrasında Fatih Aksoy'un dokunduğu topa kale çizgisi üzerinde B36 Torshavnlı savunma oyuncusu son anda müdahale ediyor ve mutlak gol tehlikesini önlüyor.
1'
İlk dakikalarda temsilcimiz oyuna basklılı bir şekilde başladı.
1'
Evgen Aranovsky'in düdüğü ile karşılaşmaya temsilcimiz Beşiktaş başlıyor.
-
Temsicimiz Beşiktaş, B36 Torshavn'ı elediği takdirde 3. eleme turunda LASK Linz-Lillestrom eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

B36 Torshavn Beşiktaş maç özeti ile ilgili etiketler Beşiktaş b36 torshavn Maç özeti geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.