Azra Gülendam'ın katili Mustafa Murat Ayhan kimdir? REMAX sahibi kim? Remax nerede?

Antalya’da yaklaşık 5 gündür aranan 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan gelen üzücü haber herkesi derinden yaraladı. Haytaoğlu’nun Antalya’da emlakçılık yapan 48 yaşındaki Mustafa Murat Ayhan tarafından tecavüze uğradığı belirlendi.

Antalya’da 5 gündür aranan ve sosyal medya üzerinden kayıp ilanı verilen 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan gelen haber herkesi derinden sarstı. 26 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedinin ormanlık alanda 5 parçaya ayrılmış halde bulunduğu belirlendi.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldüren kişinin ise emlakçı Mustafa Murat Ayhan olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Mustafa Murat Ayhan'ın Azra Gülendam Haytaoğlu'na tecavüz ettiği ve boğarak öldürdüğü de ifade edildi.

Azra Gülendam'ın katili Mustafa Murat Ayhan kimdir? REMAX sahibi kim? Remax nerede?

Mustafa Murat Ayhan Kimdir?

Üniversiteli genç kıza emlakçı Mustafa Murat Ayhan'ın evinde cinsel saldırıda bulunduktan sonra öldürdüğü ve genç kızın cesedini banyoda 5 parçaya ayırdığı ortaya çıktı. Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cesedi valizle ormana gömen Mustafa Murat Ayhan önce polis tarafından gözaltına alındı.

1973 Isparta doğumlu olan Mustafa Murat Ayhan, 1996 da SDÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden, 2007 de AÜ İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 1999-2005 Yılları arasında Göltaş Hazır Beton AŞ de Tesis Müdürlüğü görevinde bulundu ve 2006 yılından itibaren de kendi şirketinde Antalya merkez ilçelerinde geoteknik rapor, statik proje müellifliği, taahhüt işleri yaptı.

Azra Gülendam'ın katili Mustafa Murat Ayhan kimdir? REMAX sahibi kim? Remax nerede? - Resim : 2

Ayhan, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde RE/MAX ANT olarak 01 Şubat 2020 den itibaren hizmet vermekteydi. Daha sonrasında haberin ortaya çıkmasıyla emlak firmasından tarafından katil Mustafa Murat Ayhan’ın biyografisi kaldırıldı.

Azra Gülendam'ın katili Mustafa Murat Ayhan kimdir? REMAX sahibi kim? Remax nerede? ile ilgili etiketler Antalya Tecavüz Azra Gülendam Mustafa Murat Ayhan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.