Azra Akın'dan küçük Demir ile bayram pozu!

Azra Akın, 7 aylık olan bebeği Demir ve eşi Atakan Koru ile bayram pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Azra Akın'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Azra Akın-Atakan Koru çiftinin bebekleri geçtiğimiz aylarda dünyaya gelmişti.

"KÜÇÜK AİLEMİZ SİZE MUTLULUK DOLU BAYRAMLAR DİLER"

Akın, 7 aylık olan bebeği Demir ve eşi Atakan Koru ile bayram pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Akın, paylaşımına, "Küçük ailemiz size mutluluk dolu bayramlar diler..." notunu düştü. Azra Akın'ın paylaşımına çok sayıda, "Maşallah" yorumları yapıldı.

Azra Akın'dan küçük Demir ile bayram pozu!

"KİLO PROBLEMİM YOK"

Geçtiğimiz aylarda bebekleri Demir'i kucağına alan Azra Akın’ın fit vücudu dikkat çekmişti. Muhabirlerin, “Kilolarınızı nasıl verdiniz?” sorusuna Akın, “Kilo problemim yok. Anneyim, o kadar olsun. Çocuk da, anne de sağlıklı olsun kilo sorun değil” demişti.

Azra Akın'dan küçük Demir ile bayram pozu! - Resim : 2

Azra Akın'dan küçük Demir ile bayram pozu! - Resim : 3

Azra Akın'dan küçük Demir ile bayram pozu! - Resim : 4

Azra Akın'dan küçük Demir ile bayram pozu! ile ilgili etiketler Azra Akın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.