Azra Akın, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu!

2002 yılında hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, kısacık kestirdiği saçlarıyla çekildiği fotoğrafını "Yeni saç modelimi nasıl buldunuz?" notu ile paylaştı. Akın'ın paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, yeni imajını takipçileriyle paylaştı.

YENİ İMAJINI TAKİPÇİLERİNİN BEĞENİSİNE SUNDU

2017 yılında Atakan Koru ile nikah masasına oturan Azra Akın, bir yıl sonra oğlu Demir'i kucağına aldı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan tescilli güzel, imaj değişikliğine gitti. Kısacık kestirdiği saçlarını takipçilerinin beğenisine sunan kainat güzeli, "Yeni saç modelimi nasıl buldunuz?" sorusunu takipçilerine yöneltti.

İşte Azra Akın'ın yeni imajı...

Azra Akın, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu!

Azra Akın, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu! ile ilgili etiketler Azra Akın
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.