Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez'den kötü haber! Koronavirüse yakalandı

Show TV'de ekrana gelen 'Aziz' dizisinde Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış gibi isimlerle başrolü paylaşan 34 yaşındaki sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Damla Sönmez'den kötü haber geldi. Genç oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. İşte Damla Sönmez'in sağlık durumu...

Güllerin Savaşı, Aşk ve Gurur, Masum Değiliz, Çukur, Alev Alev gibi rol aldığı yapımlarla hafızalara kazınan ve son olarak Aziz dizisinde canlandırdığı Dilruba karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Damla Sönmez koronavirüse yakalandı.

HASTALIĞI HAFİF ATLATTIĞINI DUYURDU

Koronavirüs testi pozitif çıkan Damla Sönmez, takipçilerinden ve hayranlarından gelen 'geçmiş olsun' mesajlarının ardından Twitter hesabından bir mesaj yayınladı.

Evinde karantinada olan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Damla Sönmez paylaşımında, ''Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler🤍🙏🏻 hafif atlatıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez'den kötü haber! Koronavirüse yakalandı

 

Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez'den kötü haber! Koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Damla Sönmez aziz dizi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.