Aziz Yıldırım'dan teklif! ''Satışa çıkarın alacağım. Fenerbahçe'nin borcu sıfırlanacak'''

Eski Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında Ali Koç'a sert sözlerle yüklenen Yıldırım, ''Mal varlıklarının değerini çıkarıp kongrede açıklasınlar ben hepsini satın alacağım. Fenerbahçe'nin borcu sıfırlanacak.'' dedi.

Aziz Yıldırım, Beylerbeyi Bosphorus Palace Hotel'de basın toplantısı düzenledi. ''En üzüldüğüm konu, 612 milyon dolar borç bıraktığımız yönündeki laflar.'' diyen Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin borçlarının silinmesi için teklifte bulundu.

İşte Aziz Yıldırım'ın o açıklamaları...

Kendi kendilerine rakamı şişiriyorlar. Sonra 612 Milyon Euro borç bıraktığımızı söylüyorlar. (Gazete kupürü göstererek) O zamanın parasıyla 5.5 trilyon lira borç varmış. 60-70 Milyon Euro eder. Onu da düşerseniz, borç 250 Milyon Euro'dur. 10 milyon dolar Samandıra Tesisleri'ne harcadık. Dereağzı Tesisleri'ni yaptık 15 milyon. Faruk Ilgaz Tesisleri'ni yaptık, 10 milyon da oraya harcadık. FB TV'yi kurduk 20 milyon dolar da oraya harcadık. Kenan Evren Lisesi'ne de 15 milyon euro para harcadık.

'BEN BU STADI YAPMASAYDIM, BU KADAR GELİR OLACAK MIYDI?'
 
Kendi kendilerine rakamı şişiriyorlar. Sonra 612 Milyon Euro borç bıraktığımızı söylüyorlar. Borcu 420 Milyon Euro olarak bıraktık. 90 Milyon Euro da bir girdi var. 330 Milyon Euro'ya geldik. Ben bu stadı yapmasaydım bu kadar gelir olacak mıydı? Borç diyorsun, ama geliri hiç söylemiyorsun. Ben Fenerbahçe tarihinde 200-225 milyon Dolar gelir bütçesi yaptım. Bir daha kimse yapamaz. Forbes Dergisi 'Azizin Mucizesi' yazdı 2008 yılında. Herkes beni rahat bıraksın.

 

'MAL VARLIKLARINI SATIŞA ÇIKARIN BEN ALACAĞIM, BORÇ SIFIRLANACAK'

Bu mal varlıklarının değerini çıkarıp kongrede açıklasınlar ben hepsini satın alacağım. Satışa çıkarın ben alacağım. Fenerbahçe'nin borcu sıfırlanacak.

Aziz Yıldırım'dan teklif! ''Satışa çıkarın alacağım. Fenerbahçe'nin borcu sıfırlanacak''' ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.