Aziz Yıldırım'dan Recep Tayyip Erdoğan'a forma jesti!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe ile Sturm Graz Ülker Stadı'nda karşılaştı. Maçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üzerinde isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye etti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe ile Sturm Graz Ülker Stadı'nda karşılaştı. Maçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak (sağda) da izledi. Ajanspor'un haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sturm Graz Kulüp Başkanı Christian Jauk (sağ 2) ile görüştü. Görüşmede, Fenerbahçe kulübü genel sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu (sağ 3) da yer aldı.

sdfkjhsdf

Aziz Yıldırım'dan Recep Tayyip Erdoğan'a forma jesti! ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe forma hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.