Aziz Yıldırım sendromu... Basketbolu "en popüler spor" zannediyorlar!

Geçtiğimiz hafta Euroleague finalinde Olympiakos'u yenerek basketbolda prestijli bir kupa kazanan Fenerbahçe tarihi bir başarıya imza attı. Bu büyük zaferin ardından bir süredir futbolda benzer başarılara hasret kalan Fenerbahçe cephesinden ilginç bir mesaj geldi...

Fenerbahçe basketbolda Avrupa'nın en önemli kupasını geçen hafta Sinan Erdem Spor Salonu'nunda kaldırdı.

Euroleague'de iyi bir sezonun ardından Play-off'larda da üstün bir performans gösteren Fenerbahçe, finalde Yunan ekibi Olympiakos'un rakibi oldu.

Sarı lacivertliler final maçında Yunan takımını 80-64 yenerek Euroleague Kupası'na ulaştı.

Bu zafer tüm Türkiye'de coşkuyla kutlandı.

Basketbolun aksine futbolda kötü bir sezon geçiren sarı-lacivertli takımın taraftarları bu kupayla teselli buldu.

KÖPRÜYE KİMİN BAYRAĞI ASILACAK TARTIŞMASI

Fenerbahçe'nin basketbolda kupa kaldırması ve Beşiktaş'ın Süper Lig'de şampiyonluğa koşması yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Şampiyon takımın bayrağının boğaz köprüsüne asılması bir süredir gelenek haline gelmişti.

Ancak hem Fenerbahçe'nin basketbolda kupa kazanması, hem de Beşiktaş'ın bu hafta şampiyonluğunu ilan etme ihtimalinin bulunması, "Köprüye hangi takımın bayrağı asılacak?" sorusunu beraberinde getirdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yakın isimlerden Hürriyet gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar ise Twitter hesabından bu konuyla ilgili ilginç bir paylaşımda bulundu.

Boğaz köprüsüne asılan Fenerbahçe bayrağının fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Ercanlar, "Fenerbahçe hangi branşta başarılıysa o ülkenin en popüler sporu odur ve bu başarı herkesin umurundadır." notunu düştü.

Bu mesaja Beşiktaşlı ve Galatasaraylı taraftalardan ise sert tepkiler geldi.

Aziz Yıldırım sendromu... Basketbolu "en popüler spor" zannediyorlar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Köprü şampiyonluk bayrak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.