Aziz Yıldırım, Kocaman'dan istifa blöfünün intikamını alır!

Spor yorumcusu ve gazeteci Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri Lig Radyo'ya değerlendirirken Aykut Kocaman için çok ağır ifadeler kullandı.

İşte ortalığı sallayan o sözler...

İstifa bir duruş meselesidir. Aykut Kocaman’da öyle bir duruş olduğunu düşünmüyorum. Liderlik vasfı yok. İstifa eden adam 'istifa ediyorum' der. 'Gereğini yapacağım' demez. Net söyler, net konuşur. İstifa etmediği belliydi.

Siz beni kovamassınız ben gidiyorum yapmıştır Kocaman. Aziz Yıldırım, ilerleyen zaman içerisinde Aykut Kocaman'ı gönderir. Bir daha da asla çalışmaz Aykut Kocaman'la.

Aykut Kocaman blöf yaptı. Aziz Yıldırım şu an sıkışmış durumda olduğu için Kocaman'a mecbur ama bunun intikamını alır. Aziz bey şu an öfkelidir. Ben onu anlayabiliyorum. Şu an tam yarı yolda bırakıldı.

Anadolu GFB hasta olanları da mazereti olanları da dahil herkesi toplar tribüne. 17 bin 603 kişi filan olur ilk maçta. Aykut Kocaman, Aziz Bey’in kum torbası olmuştur artık. Nisan-Mayıs’a kadar o kum torbası lazım ona.

Şimdi Aykut Kocaman 4-5 oyuncu daha yer. Hayatımda başarısızlığını başkasına yıkmada bu kadar başarılı biri görmedim. Şimdi Fenerbahçe bir maç kazanır, sonra arkasından yine kaybeder. Böyle gider sezon.

Aziz Yıldırım, Kocaman'dan istifa blöfünün intikamını alır! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım serdar ali çeliker akut kocaman intikan
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.