Aziz Yıldırım: Euroleague'i kazanmak, UEFA Kupası'nı almaktan daha büyük başarı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nde yer alan başyazısında THY Euroleague şampiyonluğunu değerlendirdi. Ezeli rakipleri Galatasaray'ın kazandığı UEFA Kupası'na gönderme yapan Yıldırım, Euroleague Kupası'nı kazanmanın daha büyük bir başarı olduğunu savundu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nde yer alan başyazısında THY Euroleague şampiyonluğunu değerlendirdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Euroleague şampiyonluğunun Türkiye'de spor tarihinin en büyük başarısı olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım, kazandıkları Euroleague şampiyonluğunu geçebilecek tek başarının, futbolda bir kulübün Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanması olacağını belirtti.

Yıldırım, taraftarlarına, bunu da önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe'nin başaracağı sözünü verdi.

fikret-orman_9134

EUROLEAGUE, HIRSIZLIK ORGANİZASYONU

2016-2017 Süper Lig'i bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş başkanı Fikret Orman ise dün katıldığı programda, Aziz Yıldırım'ın aksine Euroleague organizasyonunu küçümseyen açıklamalarda bulunmuştu.

Fikret Orman, "Ben Euroleague'e karşıyım, hırsızlık organizasyonu. Takım gönderilmesine karşıyım. İspanyol şirket kurmuş kulüplere yüzde vermiş. Büyük sponsorlar var. Fazla para vereni alıyorlar. O kadar para harcayacağım, para İspanyol şirketin cebine girecek. Maçları yöneten de şirketin para verdiği hakem. Darüşşafaka Doğuş'u Real Madrid karşısında yediler mesela. Real Madrid, CSKA para harcıyor oraya ama bence gerizekalılık. Biz Real Madrid değiliz. Rus patron da nereden geldiği belli olmayan parayı harcıyor. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu tabii ki çok değerlidir ama kulüp olarak tamamen zarar ediyorsunuz buna karşıyım." demişti.

Aziz Yıldırım: Euroleague'i kazanmak, UEFA Kupası'nı almaktan daha büyük başarı! ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım EuroLeague Fikret Orman uefa kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.