Aziz Üstel'den şok iddia: Yangınları Yunanistan'ın talimatıyla PKK çıkarıyor

Ülkenin birçok şehrinde farklı noktalarda aynı zamanlarda çıkan orman yangınlarının bir bölümü kontrol altına alındı ancak çoğu ile hala mücadele ediliyor. Yangınların çıkış nedenleri soruşturulurken, sabotaj iddiaları öne çıktı. Aziz Üstel yangınlar için şok bir iddia ortaya attı. Üstel, orman yangınlarını Yunanistan'ın talimatıyla PKK'nın çıkardığını öne sürdü.

Türkiye'de Antalya, Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Konya, Karaman, Kütahya ve Muğla'da art arda orman yangınları çıktı.

Yüzlerce hektar alanı, canlıları, yerleşim yerlerini küle çeviren vatandaşların hayatını kaybettiği yangınlarla ilgili soruşturmalar sürüyor. Öte yandan Manisa, İzmir ve Bursa'da orman yakmak için keşif yaptıkları tespit edilen PKK üyesi iki kardeşin yakalandığı haberi geldi.

 Sosyal medyada da Türkiye'deki ormanların terör örgütü PKK tarafından yakıldığına dikkat çekilirken, ünlü televizyoncu Aziz Üstel'den şok bir iddia geldi. Orman yangınlarını Yunanistan'ın talimatıyla PKK'nın çıkardığını ve bunu MİT'in çok gizli olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a raporladığını öne sürdü.

Twitter hesabından paylaşım yapan Üstel, "Yangınları Yunanistan'ın talimatıyla PKK yakıyor. Bunu MİT "çok gizli" damgalı raporuyla CB'na bildirdi." dedi.

 

 

 

 

 

 

Aziz Üstel'den şok iddia: Yangınları Yunanistan'ın talimatıyla PKK çıkarıyor ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan PKK orman yangınları aziz üstel sabotaj
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.