Aziz Dizisinde Beklenmeyen Ayrılık Haberi Geldi! Başrol bu bölümle veda ediyor!

Cuma Akşamları Reyting Rekorları Kıran Aziz Dizisi Başrol Oyuncusuna Veda ediyor. Aziz 25. bölüm itibariyle ayrılacak olan Damla Sönmez şimdiden izleyicilerini ve takipçilerini üzdü. Aziz Dizisinde Beklenmeyen Ayrılık Haberi Geldi! Başrol Bu Bölümle Veda Ediyor!

Aziz Dizisinde Dilruba Karakteri ile dikkat çeken oyuncu Damla Sönmez'in ayrılığı kesinleşti. Cuma akşamları yayınlanan dizide başrol oynayan Sönmez ekibe veda ediyor. Aziz Dizisinde Beklenmeyen Ayrılık Haberi Geldi! Başrol bu bölümle veda ediyor.

Damla Sönmez'in Aziz dizisine veda edeceği haberi kesinleşti. Aziz 25. bölüm itibariyle Aziz kariyerini noktalayacak olan ödüllü oyuncunun ayrılık paylaşımının da kısa süre sonra gelmesi bekleniyor.

Aziz Dizisinde Beklenmeyen Ayrılık Haberi Geldi! Başrol bu bölümle veda ediyor!

Damla Sönmez Aziz Dizisinden Neden Ayrıldı?

Dilruba karakteriyle başarılı bir performans ortaya koyan Damla Sönmez Aziz dizisinden neden ayrılıyor sorusu da gündem oldu. Başarılı oyuncunun bir başka proje için söz kestiği iddiaları kısa süre önce gündeme gelmişti. Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile aynı seti paylaşan oyuncunun dijital bir platform ile anlaştığı gelen haberler arasında.

Aziz Dizisinde Beklenmeyen Ayrılık Haberi Geldi! Başrol bu bölümle veda ediyor! ile ilgili etiketler Damla Sönmez aziz dizisi damla sönmez aziz dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.