Azeri işadamı İsmailov'a ofisinde kanlı infaz...

Bakırköy Florya’da Azeri işadamı İtimat İsmailov kendi ofisinde başından ve kalbinden vurularak öldürüldü. İsmailov’u öldürdüğü ileri sürülen Azeri eski polis şefi Gözel Damirov polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sovyet Rusya döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmailov’un oğlu olan işadamı İtimat İsmailov Florya’daki ofisinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. İş adamının, gazeteci Sevil Nureyeva'nın eşi olduğu öğrenildi.

Azeri işadamı İsmailov'a ofisinde kanlı infaz...

KATİL AZERİ ESKİ POLİS ŞEFİ

İşadamı İtimat İsmailov’u vurduğu ileri sürülen Gözel Damirov polis tarafından her yerde aranıyor. Gözel Damirov’un Azerbaycan’da bir dönem İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu ve daha sonra karıştığı bir olaydan sonra Türkiye’ye kaçtığı öğrenildi.

Azeri işadamı İsmailov'a ofisinde kanlı infaz... - Resim : 2

STAR YAZARININ EŞİ
İş adamının, Star Gazetesi yazarı Sevil Nureyeva'nın eşi olduğu öğrenildi.

SAVUNMA SANAYİİNDE YATIRIMLARI VARDI

İsmailov savunma sanayiindeki önemli yatırımları ile tanınıyordu.

Azeri işadamı İsmailov'a ofisinde kanlı infaz... - Resim : 3

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Azerbaycanlı eski üst düzey polis müdürü ve emekli albay Gözal Damirov'un yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, bu kişinin aracını Beşiktaş Etiler Mahallesi'nde terk edilmiş buldu. Araç çevresinde yapılan çalışmada şüpheli Damirov'u yakalandı.

İş adamı İsmailov ile arasında borç meselesi bulunduğu iddia edilen katil zanlısı gözaltına alınarak ifade işlemleri için Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Azeri işadamı İsmailov'a ofisinde kanlı infaz... ile ilgili etiketler azeri işadamı infaz İtimat İsmailov
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.