Azeri iş adamı Mansimov'dan 'Ermenistan' paylaşımı

FETÖ üyeliği suçlamasıyla tutuklanan iş adamı Mübariz Mansimov'un sosyal medya hesabından Ermenistan saldırısına ilişkin bir paylaşımda bulunuldu. Mansimov'un paylaşımında "Başkomutan İlham Aliyev önderliğinde Azerbaycan askeri kazanacak! Orada olmasam da kalbim orada" ifadesi yer aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir operasyonla FETÖ iddiaları kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan Palmeli şirketinin sahibi Mübariz Mansimov hakkında iddianame düzenlemişti.

15 Eylül'de İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen FETÖ davasında ilk kez hakim karşısına çıkan Mübariz Mansimov'un tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Cezaevinde bulunan Mansimov, Ermenistan'ın ülkesine yaptığı saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"ORADA OLMASAM DA KALBİM ORADA ..."

Tutuklanmadan önce çekilen görüntülerinin yer aldığı paylaşımda Mansimov şu ifadeleri kullandı:

 "Sabah Ermeni ordusu bir kez daha provokasyon yaptı. Sivil yerleşimler bombalandı. Ölü ve yaralılar var. Allah'tan şehitlerimize merhamet etmesini diliyorum. Ölüm karşısında topraklarımızı geri alabileceğiz. Azerbaycan'ın güçlü ordusunun bu Taşnaklara haysiyetle karşılık vereceğine ve Şuşa'da üç renkli bayrağımızın dalgalanacağına inanıyorum. Başkomutan İlham Aliyev önderliğinde Azerbaycan askeri kazanacak! Orada olmasam da kalbim orada ... Kardeş Türkiye Azerbaycan'ı asla yalnız bırakmayacak. Allah Azerbaycan askerini ve devletini korusun."

Azeri iş adamı Mansimov'dan 'Ermenistan' paylaşımı

Azeri iş adamı Mansimov'dan 'Ermenistan' paylaşımı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı FETÖ Mansimov

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.