Azerbeycan'da Dünya Kahvaltı Günü'nde Türk kahvaltısının yöresel lezzetleri tanıtıldı

UNESCO'nun her yıl haziran ayının ilk pazar günü için ilan ettiği "Dünya Kahvaltı Günü" dolayısıyla Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'nde program düzenlendi. Düzenlenen programda Türk kahvaltısının yöresel lezzetleri tanıtıldı. İşte detayla...

UNESCO'nun her yıl haziran ayının ilk pazar günü için ilan ettiği "Dünya Kahvaltı Günü" dolayısıyla Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'nde program düzenlendi.

Azerbeycan'da Dünya Kahvaltı Günü'nde Türk kahvaltısının yöresel lezzetleri tanıtıldı

Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı ile eşi Leyla Bağcı'nın ev sahipliğinde, Büyükelçilik rezidansında düzenlenen programa Azerbaycanlı kadın milletvekilleri katıldı.

Büyükelçi Bağcı, Azerbaycan Milli Meclisinde görev yapan kadın milletvekillerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Azerbeycan'da Dünya Kahvaltı Günü'nde Türk kahvaltısının yöresel lezzetleri tanıtıldı ile ilgili etiketler Yemek UNESCO Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.