Azerbaycan'dan Türkiye'ye destek

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un İslam'a yönelik sözlerine tepki büyüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Macron’a karşı çıkışı sonrası Fransız mallarına boykot çağrısına kardeş Azerbaycan halkı da destek vermeye başladı. Ülkede özellikle sosyal medyadan Fransa'ya ait markalar paylaşılarak bu markaların kullanılmaması konusunda çağrı yapılıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'a ve Hz. Muhammed'e olan saldırılarına en sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, Macron’un zihinsel rahatsızlığa sahip olduğunu vurgulayarak Fransız mallarına yönelik boykot çağrısı yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu çağrısına Azerbaycan halkından da destek geldi. Bugün sosyal medyada Fransız mallarının boykot edilmesi çağrısı yapıldı.

Azerbaycan'dan Türkiye'ye destek

Çağrıda Fransız malları, marka ve isimleri ile yayınlanarak, ”Ermenistan ve İslam düşmanı Fransaya ait malları boykot ediyoruz” yazıldı.

FRANSIZ MALLARINA BOYKOT ÇAĞRISI GİDEREK BÜYÜYOR!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Fransız mallarına boykot kararı, başta başkent Bakü olmak üzere,ülkenin ikinci büyük şehri Gence olmak üzere tüm şehirlerde hızla yayılıyor. Özellikle sosyal medya üzerinden yayılan boykot kararına Azerbaycan halkının tam destek verdikleri ve yerine Türk malları almaya yöneldikleri ifade ediliyor.

Azerbaycan'dan Türkiye'ye destek - Resim : 2

Azerbaycan'dan Türkiye'ye destek ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Emmanuel Macron Fransa Azerbaycan boykot
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.