Azerbaycan’dan jest! Silah bırakan binlerce Ermeni asker Ermenistan’a gitti!

Azerbaycan’dan, Dağlık Karabağ’da bulunan Ermenilere büyük bir jest yapıldığı anlaşıldı. Bakü’nün çağrısı üzerine silahsızlanmayı kabul eden binlerce Ermeni asker ve yasadışı silahlı oluşum üyesi, insani bir jest olarak serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Ordusu’nun 19 Eylül’de Dağlık Karabağ’da yaptığı, ”Lokal antiterör denetim” sonuçlarını veriyor.

Azerbaycan’dan jest! Silah bırakan binlerce Ermeni asker Ermenistan’a gitti!

SÖZDE ERMENİ DEVLETİNİN ELEBAŞLARI TEK TEK YAKALANDI!

Azerbaycan Devleti, Dağlık Karabağ’da saklanan sözde Ermeni Devleti yöneticilerine teslim olmalarını duyurmuştu.Tüm çağrılara rağmen teslim olmayan terör örgütü liderlerinden Ruben Vardanya, David Babayan, Arayik Harturyan, Arkadi Ghukasyan, Balo Sahakyan, Davit Ishkhanyan ve Davit Manukyan; Azerbaycan Güvenlik Güvenlik Teşkilatı DTX, Dağlık Karabağ'ın Hankendi, Laçin, Hocalı ve Cebrail şehirlerinde tek tek yakalamıştı.

Azerbaycan’dan jest! Silah bırakan binlerce Ermeni asker Ermenistan’a gitti! - Resim : 2

AZERBAYCAN’DAN SİLAH BIRAKAN ERMENİ ASKERLERE BÜYÜK JEST!

Öte yandan, Azerbaycan’dan Devleti tarafından Dağlık Karabağ’da bulunan Ermenilere büyük bir jest yapıldığı anlaşıldı. Devlet Başkanı İlham Aliyev’in çağrısı üzerine, silah bırakmayı kabul eden binlerce Ermeni asker ile yasadışı silahlı oluşum üyelerinin, insani bir jest yapılarak serbest bırakıldıkları bildirildi.

Azerbaycan’dan jest! Silah bırakan binlerce Ermeni asker Ermenistan’a gitti! - Resim : 3

HİÇ BİR ENGELLE KARŞILAŞMADAN ERMENİSTAN’A GEÇTİLER!

Dağlık Karabağ’da serbest bırakılanların, herhangi bir engelle karşılaşmadan Ermenistan'a gittiği belirtildi. Ancak Azerbaycan'ın diğer pek çok jesti gibi, bu jestin de, Ermenistan tarafından takdir edilmeyi, görmezden gelindiği ifade edildi.

Azerbaycan’dan jest! Silah bırakan binlerce Ermeni asker Ermenistan’a gitti! - Resim : 4

ERMENİSTAN SAVUNMA BAKANLIĞI ASKERLERİ HEMEN ORDUYA ÇAĞIRDI!

Öte yandan, Dağlık Karabağ’da bu gelişme yaşanırken, Ermenistan tarafında ise, ilginç bir çağrı dikkati çekti. Azerbaycan’ın bıraktığı askerlerin, Ermenistan Savunma Bakanlığı tarafından, düzenli silahlı ordu kuvvetlerine yeniden katılmaya çağırması, askerler arasında tepki ile karşılandığı öğrenildi.

Azerbaycan’dan jest! Silah bırakan binlerce Ermeni asker Ermenistan’a gitti! - Resim : 5

Azerbaycan’dan jest! Silah bırakan binlerce Ermeni asker Ermenistan’a gitti! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Ermeni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.