Azerbaycan'da zafer için anlamlı yayın

Azerbaycan'da Yeni Azerbaycan Partisi'nin Gence İl Örgütü, Azerbaycan Reformcu Gençlik Birliği ve Azhaber Medya Grubu tarafından "Bütünleşik Azerbaycan-44 Günlük Zafer Günlüğümüz" başlıklı çevrimiçi bir konferans düzenleniyor. 28 yıl önce işgal edilen Dağlık Karabağ'ın Ermenistan'ın elinden kurtarılmasının ardından yaşanan zaferin konuşulacağı konferansa SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel de konuşmacı olarak davet edildi.

Azerbaycan, 10 Aralık’ta Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Karabağ Zaferi için düzenlenecek askeri geçit törenini bekliyor.

AZERBAYCAN ZAFERİ KONUŞUYOR!

Ülkede, Yeni Azerbaycan Partisi'nin Gence İl Örgütü, Azerbaycan Reformcu Gençlik Birliği ve Azhaber Medya Grubu tarafından "Bütünleşik Azerbaycan-44 Günlük Zafer Günlüğümüz" başlıklı bir çevrimiçi konferans düzenlenecek.

SUPERHABER AZERBAYCAN’DA ZAFER İÇİN CANLI YAYINDA!

Konferansta Ermenistan tarafından 28 yıl önce işgal edilen Dağlık Karabağ zaferi konuşulacak. Türkiye’den sadece SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel’in konuşmacı olarak davet edildiği, “Bütünleşik Azerbaycan-44 Günlük Zafer Günlüğümüz" başlıklı canlı yayın bugün yapılacak.

AZERBAYCAN BU CANLI YAYINI BEKLİYOR!

Canlı yayına, Yeni Azerbaycan Partisi Gence İl Örgütü Başkanı Milletvekili Nagif Hamzayev, Azerbaycan Gençlik Vakfı Başkanı Ferit Ceferov, Milletvekilleri Mushfik Ceferov, Pervin Kerimzade, Jale Ahmadova, Reformcu Gençlik Birliği Başkanı Ferit Shahbazli, Ünlü Türk Medyası, Efseleddin Agalarov, Türkiye Azerbaycan İş adamları Birliği Genel Koordinatörü Aygün Aliyeva, Polonya Azerbaycan Meclisi Başkanı Lale Zeynalova, Dünya Azerbaycanlıları Gençlik Birliği Başkanı Nazım Şukurlu ve 100'den fazla genç katılacak.

Azerbaycan'da zafer için anlamlı yayın ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan dağlık karabağ zafer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.