Azerbaycan’da terörist avı! Çatışma ile yakalanan 4 terörist sorguda!

Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Fazıl Mustafa Bakü’de saldıran terörist ile 3 kişinin Abşeron ili Karadağ İlçesi’nde yakalandığı öğrenildi. Milletvekili Mustafa’yı iki kurşunla yaralayan 4 teröristin, polisle çatışma sonucu yakalandıkları öğrenildi. Teröristlerin sorgu ve tüm bağlantılarını ortaya çıkarmak için başkent Bakü’ye getirildiği ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan geçtiğimiz hafta Bakü’de şok bir silahlı saldırı ile sarsılmıştı.


FAZIL MUSTAFA EVİNİN ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRADI!


Azerbaycan Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Fazıl Mustafa 29 Mart’ta evinin önünde silahlı saldırıya uğramıştı.Başkent Bakü’de şaşkınlık yaratan olaydan sonra Azerbaycan Başsavcılığı bir açıklama yapmıştı.Yapılan açıklamada yerel saatle 21:52 sıralarında milletvekili Fazıl Mustafa'ya Bakü'nün Sabunçu ilçesindeki evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce otomatik silahla saldırı düzenlendiği ve Mustafa'nın saldırı sonucu yaralandığı açıklandı.

TERÖRİST 8 EL ATEŞ ETTİ İKİ MERMİ İLE YARALANDI!

Açıklamada saldırıya katılanların Mustafa’ya 8 defa ateş ettiği ve silahtan çıkan 2 merminin isabet ettiği belirtildi. Öte yandan Azerbaycan Tıbbi Bölgesel Birimler Yönetim Birliğinden (TABİB) yapılan açıklamada da kurşunların, milletvekilinin sağ omzu ve sağ bacağının üst kısmına isabet ettiği bildirildi.Hastaneye kaldırılan Mustafa'nın omzundaki yaranın ciddi olduğu ve 2 defa ameliyata alındığı,ameliyat sonrası ise,özel korunan bir hastaneye sevk edildiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi


BAKÜ YAKINLARIN DA POLİSLE ÇATIŞMA İLE YAKALANDILAR!

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı olaydan sonra yaptığı araştırmada İran karşıtı konuşmalar yapan milletvekili Mustafa’ya saldıran teröristin kimliği ile kaçtığı yeri belirledi. Bakü İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Polisi’nin takibi sonucu adı henüz açıklanmayan teröristin saldırıya katılan 3 arkadaşı ile beraber başkent yakınlarında bulunan Abşeron ili Karadağ İlçesi’n de yakalandığı öğrenildi.

Milletvekili Mustafa’yı iki kurşunla yaralayan terörist ve 3 arkadaşının polise teslim olmayarak Abşeron ili Karadağ İlçesi ve Lökbatan ilecSumqayıt Hacızeynelabdin Tağıyev kasabası istikametinde çatışma sonucu ele geçirildikleri bildirildi.Teröristlerin sorgu ve tüm bağlantıları ile emir aldıkları ülkeyi ortaya çıkarmak için başkent Bakü’ye getirildiği ifade edildi.

 ARANAN DİĞER TERÖRİSTLER İÇİN POLİS BASKINLARI DEVAM EDİYOR!

SüperHaber’in Bakü’de bulunan güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre Azerbaycan polisinin operasyonlara devam ettiği kaydedildi.Yine aynı kaynaklar milletvekili Fazıl Mustafa’ya vurmak için istihbarat toplayan, pusu kuran ayrıca kaçışları organize eden, yakalan teröristler ile bağlantılı diğer teröristlerin yakalanması için Bakü ve çevre illerde baskınlar düzenledikleri de vurgulandı.

Azerbaycan’da terörist avı! Çatışma ile yakalanan 4 terörist sorguda! ile ilgili etiketler Azerbaycan Bakü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.