Azerbaycan Rus sınır karakolunu vurdu yalanı

Ermeni medyası, Azerbaycan'ın İran sınırı yakınında bulunan Rus sınır karakolunu vurduğunu iddia etti. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, provokatif iddiayı yalanlayan bir açıklama yaptı. Bakanlık, "Aksine, Ermeni silahlı kuvvetleri bu istikametten Azerbaycan topraklarını ateş altına almıştır. Ermenistan'da askeri hedeflerimiz olmadığını yineliyoruz." dedi.

Yaklaşık 30 yıldır işgal altındaki toprakları azad etmek amacıyla 27 Eylül'de harekat başlatan Azerbaycan ordusu karşısında tutunamayan Ermenistan yalan ve provokasyonlarına devam ediyor. 

Son yalan Ermeni medyasının ortaya attığı Azerbaycan'ın Rus sınır karakoluna havan saldırısı düzenlediği iddiasıydı. 

Azerbaycan Savunma Bakanlığı bu iddiaya, "Ermeni medyasının, Ermenistan'ın İran sınırında bulunan bölgelerindeki Rus sınır karakolunun Azerbaycan ordusu tarafından havan toplarıyla ateş altına alındığına dair iddiaları tamamen dezenformasyon ve provokatif niteliklidir." açıklaması ile cevap verdi. 

"Aksine, Ermeni silahlı kuvvetleri bu istikametten Azerbaycan topraklarını ateş altına almıştır. Ermenistan'da askeri hedeflerimiz olmadığını yineliyoruz." diyerek açıklamasına devam eden Savunma Bakanlığı, Ermeni ordusunun Goranboy, Terter ve Berde kentlerini topçu saldırılarıyla ateş altına almayı sürdürdüğünü duyurdu.

Azerbaycan Rus sınır karakolunu vurdu yalanı ile ilgili etiketler Azerbaycan Rus Ermenistan Ermeni provokasyon Dezenformasyon provokatif
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.