Azerbaycan hain saldırıların bilançosunu açıkladı!

Azerbaycan Başsavcılığı, 27 Eylül'den 29 Ekim'e kadar Ermenistan'ın saldırılarının neden olduğu can kayıplarını açıkladı.

Azerbaycan, yaklaşık 30 yıldır Ermenistan işgalinde bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlarda şu ana kadar 4 şehir, 193 köy, 3 kasaba ve Murovdağ Zirvesi’ni işgalden kurtardı. 

Azerbaycan ordusu, yaklaşık 30 yıldır Ermenistan işgali altındaki Fuzuli, Cebrayıl, Zengilan ve Gubadlı ile 193 köy, 3 kasaba ve Murovdağ Zirvesi’ni işgalden kurtardı.Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, Azerbaycan ordusu tarafından Cebrayıl’da 3, Gubadlı'da 3, Zengilan'da 2 köy olmak üzere toplam 8 köyün daha işgalden kurtarıldığını duyurdu. Kaynak: Ermenistan'ın, saldırılarında 91 sivil hayatını kaybetti.

91 SİVİL YAŞAMINI YİTİRDİ

Açıklamaya göre, söz konusu dönemde aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 91 Azerbaycanlı sivil yaşamını yitirdi, 405 kişi yaralandı. Ermenistan'ın saldırılarında 2 bin 488 ev, 97 apartman ve 461 kamu binası kullanılamaz hale geldi.

Azerbaycan hain saldırıların bilançosunu açıkladı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan bilanço
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.