Azerbaycan duyurdu: Operasyon başladı, TikTok yasaklandı!

Azerbaycan, Ermenistan güçlerinin provokasyonlarının artmasıyla Karabağ'a operasyon başlattı. Operasyonun başlamasının ardından, operasyon görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının engellenmesi amacıyla Azerbaycan'da TikTok'a yasak geldi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'a operasyon başlattığını açıkladı. Ermenistan güçlerinin vurulduğu görüntüler bölgeden gelmeye başladı.

Operasyonun başladığının duyurulmasının ardından Azerbaycan'dan bir açıklama da TikTok için geldi. Azerbaycan, sosyal medya platformunu yasakladığını duyurdu.

OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK AÇIĞI OLUŞTURUYOR

Azerbaycan, TikTok'un yasaklanma sebebi olarak "devlet güvenliği" gerekçe gösterildi. Azerbaycan, operasyon ile ilgili görüntülerin TikTok'ta yayılmaması için bant daraltması başlamış durumda.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI AKLA GELDİ

Rusya-Ukrayna savaşında TikTok üzerinden operasyonun ve hazırlık görüntülerinin yayınlanması büyük tartışma yaratmıştı. Bir vatandaş Ukrayna askerlerinin operasyona hazırlanırken ki videolarını sosyal medyada yayınlamış ve bu da adeta Rusya'ya istihbarat olmuştu. Ardından Rusya kısa süre sonra bölgeye saldırı düzenlemiş ve pek çok Ukraynalı hayatını kaybetmişti.

Azerbaycan duyurdu: Operasyon başladı, TikTok yasaklandı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.