Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den gündemi değiştirecek bomba açıklamalar!

SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına saldırdığı ilk günden beri bütün gelişmeleri yerinde izlemek için Azerbaycan'a gitti. Beş saatlik bir yolculukla Terter'e ulaşır ulaşmaz saldırıya uğrayan bölgedeki son durumu aktardı.

İlk günden bu güne kadar Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmaları yerinden izledi.

Terter, Gence, Mengeçevir, Goranboy, Berde, Naftalan'ı karış karış gezdi. Ermenistan bombalarına şahit oldu, canlı yayınlarda Azerbaycan kentlerine düşen mermileri aktardı, sığınaklara girdi, sokakta kalan Azerbaycan halkına mikrofon uzattı.

Cephede ise Azerbaycan ile Ermenistan askerlerinin çatıştığı noktalara sadece birkaç yüz metre kalana kadar yaklaştı, Azerbaycan askerlerinin Ermenistan'a ait hedefleri ateşe almasını görüntüledi, cephede bir köyde Ermenistan'ın bombalı saldırısından son anda kurtuldu.

Yüksel aynı zamanda bölgedeki kanaat önderlerinin çatışmalar hakkındaki yorumlarını anbean aktardı. Ermenistan'ın sivillerin yaşadığı yerlere düzenledeği füze saldırılarını sıcağı sıcağına takip etti, sivil kayıpları dünyaya duyuran isim oldu.

Deneyimli Superhaber muhabiri Yüksel son olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı İhlam Aliyev ile görüşerek bir röportaj yaptı.

Mevlüt Yüksel sordu, İlham Aliyev yanıtladı...

Dünya gündemini değiştirecek bomba açıklamalar ve fazlası SuperHaber'de!

Bizimle kalın...

İŞTE O ÖZEL RÖPORTAJ...

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den gündemi değiştirecek bomba açıklamalar! ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı mevlüt yüksel Cumhurbaşkanı Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.