Azerbaycan çetelere operasyona başladı

Azerbaycan ile girdiği savaşta bozguna uğrayan Ermenistan, Dağlık Karabağ'da sinsi terör eylemlerine başladı. Hadrut çevresinde bulunan Ermeni silahlı gurupları son bir haftada 4 Azerbaycan askerini şehit etti. Gelişmeler sonrası Azerbaycan Dağlık Karabağ'da Ermeni çetelere operasyon kararı aldı. Bunun için Rusya askeri heyetinin bölgeden çekilmesi istendiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan işgalinden kurtarılan Dağlık Karabağ’ın Hadrut kasabası çevresinde, Ermenistan güçlerinin Hocavend'in Sur köyünde görevli Azerbaycan askerlerine ani saldırı gerçekleştirerek 4 askeri şehit ettikleri, 2 kişiyi ise yaraladıkları ifade edildi. Yİne Ermenistan güçlerinin bölgeyi terk etmek yerine savaş mevzileri oluşturdukları ve son günlerde Azerbaycanlı sivil ve askerlere karşı terör ve sabotaj eylemlerinde bulundukları bildirildi.

BİR HAFTA DA 4 ASKER ŞEHİT EDİLDİ!

Ermenistan güçlerinin Hocavend'in Sur köyünde görevli Azerbaycan askerlerine ani saldırı gerçekleştirerek 3 askeri şehit ettikleri, 2 kişiyi ise yaraladıkları ifade edildi.Yine 8 Aralık'ta Hadrut kasabası yakınlarında iletişim ekipmanları montajı gerçekleştirilen Azerbaycanlılara saldırı düzenleyen Ermenistan güçlerinin, 1 askeri şehit ettiği mobil operatör şirketlerinden birinde çalışan 1 sivili ise yaraladığı belirtildi.

AZERBAYCAN OPERASYONA BAŞLADI

Ermeni güçlerinin terör saldırıları üzerine, Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisinin bölgede terörle mücadele operasyonu düzenlemek zorunda kaldığı kaydedildi. Ermenistan'a üçlü bildirinin gereğinin yerine getirerek ateşkese uyma ve provokasyonlardan çekinme uyarısında bulunuldu.

RUSYA’DAN ASKERLERİNİ GERİ ÇEKMESİ İÇİN UYARI YAPILDI!

Bu gelişme sonrası, Azerbaycan Savunma Bakanlığı ve Devlet Güvenlik Servisi, Dağlık Karabağ'da Ermeni çetelere karşı operasyon yapma kararı aldı. Bunun için Rusya askeri heyetinin bölgeden çekilmesi istendiği öğrenildi.

Azerbaycan çetelere operasyona başladı ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Çatışma çete Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.