Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoş geldiniz' diyen kadın askeri hemşire çıktı

Savaş bölgesinden tahliye edilerek Bakü'ye getirilen ve kendisini tezgâhtar olarak tanıtan Ermeni vatandaşı Aznif Bağdasaryan'ın aslında orduda askeri hemşire olarak görev yaptığı iddia edildi. Ermeni kadın Aznif Bağdasaryan'ın sosyal ağ hesabındaki ortaya çıkan fotoğraflar, orduda askeri hemşire olarak görev yaptığı iddialarını kanıtlıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dağlık Karabağ’da savaş bölgesinde işgalden kurtarılan bir köyde Ermeni bir kadın Azerbaycan askerlerine “Evinize hoş geldiniz!” demişti. Görüntüleri ile gündem olan Ermeni kadının gerçek kimliği belli oldu. 

Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoş geldiniz' diyen kadın askeri hemşire çıktı

KENDİNİ FAKİR BİR KADIN OLARAK TANITTI!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, 7 Ekim'de savaş bölgesinden tahliye edilen kendisini bir mağazada çalışan olarak gösteren Aznif Bağdasaryan kendini fakir bir kadın olarak tanıtarak medyanın karşısına çıktı. Bağdasaryan, medya karşısında yaptığı açıklamasında "Bombalama sırasında bilincimi kaybettim ve uyandığımda yalnız olduğumu, kimsenin kalmadığını gördüm. Mağazada üç gün yalnızdım. Azerbaycanlıların eline geçersem beni öldürecekleri konusunda hep tehdit edildim. Bu yüzden korktum. Ancak tam tersi oldu, bana çok iyi davranıldı.” dedi.

Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoş geldiniz' diyen kadın askeri hemşire çıktı - Resim : 2

“ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKUYORDUM AMA BANA ÇOK İYİ DAVRANDILAR!”

Ermeni kadın, basın toplantısında Azerbaycan'da bir sivil olarak kendine sıcak davranıldığını ve Aile, Kadın ve Çocuk İşleri Devlet Komitesi temsilcilerinin kendisine nazik davrandığını sözlerine ekledi.

Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoş geldiniz' diyen kadın askeri hemşire çıktı - Resim : 3

Azerbeycan medyasında yayınlanan iddialara göre, Azerbeycan askerlerine sarıldığı battaniye ile, "Vatanınıza hoş geldiniz" diyen kadının gerçekte mesleğinin askeri hemşire olduğu iddia edildi. İnternet sitesinin haberine göre, Ermeni kadın kendini sakladı.

Site, haberinde Aznif Bağdasaryan için şu ifadeleri kullandı;

“Bu kurnaz Ermeninin Facebook profili aşağıdadır. Resimlerine bakarak gerçek kimliğini tespit etmek zor değil.

Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoş geldiniz' diyen kadın askeri hemşire çıktı - Resim : 4

Not: Aznif Bağdasaryan bugünlerde cepheye gönderilen kadınlardan biriydi. Otobüsteki görüntüyü Fedai.az'da yayınladık. Ebe olarak cepheye gönderildi. Azerbaycan'a gönderilen kadın taburunun bir parçası olan Aznif, bizi kandırmak için "çok etnikli ordu" kılığına girdi. İkamet ettiği yer askeri birliklere aittir. Bu sefer Aznif Hars kirli vücuduyla kaçacak kadar şanslı değildi. Kadın, terörist bir grupta veya yasadışı askeri birimlerden birinin parçası olarak savaştı.”

Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoş geldiniz' diyen kadın askeri hemşire çıktı - Resim : 5

Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoş geldiniz' diyen kadın askeri hemşire çıktı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Savaş dağlık karabağ azerbaycan askeri Aznif Bağdasaryan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.