Ayvatoğlu hakkında ev hapsi kararı

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yer alan ve AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduğu duyurulan Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alındı.

Ardından Ayvatoğlu'nun sosyal medya hesabından "Siyasi büyüklere yakın olursam daha güçlü olurum düşüncesiyle AKP'de işe girdiğini" belirttiği bir açıklama paylaşıp özür diledi.

Pazartesi akşamı tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında ev hapsi kararı verildi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, uyuşturucu temin etme suçlamasıyla gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu'nun genel merkezde çalıştığını, yakın ekibinin içinde çalışan biri olmadığını söyledi. Dağ, "İfadelere bakılırsa kendi içlerindeki mesele, arkadaşları ile ilgili konu. Orada bir takım şantajlar elimizde görüntüler var gibi bir takım şeyler söylenmiş'' dedi. HDP ise Ayvatoğlu hakkında Meclis araştırması açılmasını istedi.

CNN Türk yayınına katılan Dağ, "10 senedir vekiliz. Benim danışmanım zaten belli. Genel merkeze gelince Özel Kalem Müdürüm de belli. Bu arkadaş yakın ekipte çalışan biri değil. Kastamonu Belediyesi'nde çalışan, babası yok. Bu anlamda genel merkezde çalışsın diye referans oldu Ar-Ge biriminde çalışan bir arkadaş. Devir teslim törenlerinde orada bulunması söz konusu oldu" diye konuştu.

Ayvatoğlu hakkında ev hapsi kararı ile ilgili etiketler Ayvatoğlu serbest
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.