Ayvalık'ı dolu ve fırtına vurdu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cunda adasında fırtına bilet gişesini devirdi, gişe çalışanı yaralandı. Şiddetli dolu nedeniyle bölgedeki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı, araçların kaportalarında da büyük hasar oluştu.

Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı.  Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin camlarında hasara neden oldu.

Cunda Adası'nda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait bilet gişesi şiddetli fırtına nedeniyle devrildi, gişe çalışanı ise yaralandı. Yaralanan personel, Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ada'da devrilen bir ağacın elektrik tellerine zarar vermesi nedeniyle bir süre kesinti de yaşandı.

Öte yandan, dolu yüzünden kentteki birçok aracın kaportalarında da hasar oluştuğu belirtildi.

 

Ayvalık'ı dolu ve fırtına vurdu ile ilgili etiketler Ayvalık Fırtına cunda dolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.