Aytunç Erkin ile Mehmet Metiner arasında 'Faşist - Sorosçu' gerilimi

Sözcü yazarı Aytunç Erkin ile eski milletvekili ve Yeni Şafak köşe yazarı Mehmet Metiner arasında canlı yayında, 'Faşist, Sorosçu' gerilimi yaşandı. Tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programında Metiner'in, "Ulusalcı solcular nasıl faşist böyle" diye tepki göterdiği Erkin'den, "'Ulusalcılar faşisttir' lafını size Soros öğretti. Siz aslında gizli Soros’çusunuz." çıkışı geldi.

Tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programında tartışma yaşandı. Sözcü yazarı Aytunç Erkin ile AK Parti eski Milletvekili ve Yeni Şafak köşe yazarı Mehmet Metiner arasında geçen gerilimde 'Faşist' ve 'sorosçu' ithamları havada uçuştu.

Türkiye’ye Azerbaycanlı ve Kıbrıs Türklerinin gelmesinin, göç etmesinin Türkiye için bir sorun olmadığını, onların ülkeye katkısı olduğunu söyleyen Aytunç Erkin’e, Mehmet Metiner, “Çok faşist bir dil, çok müdahaleci bir dil bu. Ulusalcı solcular nasıl faşist böyle” sözleriyle tepki gösterdi.

Bu tepkinin üzerine Aytunç Erkin, “‘Ulusalcılar faşisttir' lafını size Soros öğretti. Her kamuculuğu savunan, her tarlasını savunan çiftçi, her ulus devleti savunan faşisttir size göre. Siz aslında gizli Soros’çusunuz. Ben faşistim, sen küreselcisin. Ulus devleti savunan herkese karşısın, kamuculuğu savunan herkese faşist sana göre” ifadelerini kullandı.

Aytunç Erkin ile Mehmet Metiner arasında 'Faşist - Sorosçu' gerilimi ile ilgili etiketler Mehmet Metiner Aytunç Erkin TV 100 Taksim Meydanı Soros tartışması
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.