Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı

Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı. Turuncu-yeşilli takımdan yapılan açıklamada, Korkmaz ile yollarının karşılıklı anlaşılarak ayrıldığı duyuruldu. Kulüp adına ikinci başkan Kamil Köseoğlu'nun teknik direktör Korkmaz ve ekibine plaket takdim edildi. Akdeniz ekibi ilk yarıyı 28 puanla 8. sırada tamamladı.

Alanyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu. Akdeniz ekibinin İkinci Başkanı Kamil Köseoğlu, Korkmaz ve ekibine kulübü katkılarından plaket takdim etti.

Köseoğlu, yaptığı açıklamada, "Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz ve ekibine, kulübümüze verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 4. haftasında Aytemiz Alanyaspor’un başına geçen Bülent Korkmaz, son maçında Ziraat Türkiye Kupasında Mardin 1969'u 5-0'la eleyerek takımını Kupa'da son 16 turuna taşımıştı.  

İlk 6 hafta puan kaybetmeyen Korkmaz’ın ekibi, son 6 Süper Lig maçında 1 kez kazanmıştı. Yönetim ve teknik heyet, krizden yolları ayırarak çıkmayı tercih etti. Akdeniz ekibi sezona Çağdaş Atan'la başlamıştı.

Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı

FRANCESCO FARİOLİ DÖNEMİ BAŞLIYOR 

Alanyaspor, teknik direktörlüğe Francesco Farioli'nin gelmesi bekleniyor. Bu akşam görüşme için Alanya’ya gelen ve Alanyaspor Tesisleri'nde bu gece misafir edilecek olan İtalyan çalıştırıcının yarın sabah Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapacağı öğrenildi.

Yapılacak görüşmenin ardından Farioli’nin teknik direktörlüğüne kesin gözüyle bakılıyor. 32 yaşındaki İtalyan, Çağdaş Atan döneminde yardımcı antrenörlük yaptığı Akdeniz ekibinden Karagümrük'ün başına geçmek için ayrılmıştı.

Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Alanyaspor bülent korkmaz Francesco Farioli hasan çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.