Aytemiz Alanyaspor'da ayrılık... Senegalli santrfor Khouma Babacar ile yollar ayrıldı...

Aytemiz Alanyaspor'un beçen sezon başında Sassuolo'dan 2 yıllığına kiraladığı ve bu sezon 16 maçta 3 gol atabilen Khouma Babacar ile yollar ayrıldı. Senegalli santrfor bu yaz takımın hazırlık kampından kalp krizi geçirmişti.

Aytemiz Alanyaspor'da Senegalli santrfor Khouma Babacar ile yollar ayrıldı. Akdeniz ekibi, Serie A ekiplerinden Sassuolo'dan 3 Eylül 2020'de kiralık olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki golcünün takımdan ayrıldığını bildirdi.

Turuncu-yeşilli ekipten yapılan yazılı açıklamada, "Futbolcumuz Khouma Babacar'ın kulübümüzle olan sözleşmesi sona ermiştir. Kendisine bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Geçen sezon başında 2 yıllığına kiralanan ve bu sezon 16 maçta 3 gol atabilen Babacar, bu yaz takımın hazırlık kampından kalp krizi geçirmişti.

 

Aytemiz Alanyaspor'da ayrılık... Senegalli santrfor Khouma Babacar ile yollar ayrıldı... ile ilgili etiketler Aytemiz Alanyaspor Khouma Babacar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.