Aytemiz Alanyaspor'da 3 imza birden

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, santrfor Khouma Babacar, sol bek François Moubandje ve kaleci Ahmet Çağrı Güney'e imza töreni düzenledi.

Aytemiz Alanyaspor geçen hafta kadrosuna kattığını açıkladığı santrfor Khouma Babacar, sol bek François Moubandje ile Bursaspor'dan kiraladığı genç kaleci Ahmet Çağrı Güney'e Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.

Aytemiz Alanyaspor'da 3 imza birden

İmza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Bugün transferde önemli bir gün. Bilindiği üzere daha önce kulübümüze gelen oyuncuları resmi sitemizde yayınlamıştık. Babacar herkesin bildiği daha önce de Türkiye'de bazı kulüplerin de kendisini almak istediği bir oyuncu. Ben özellikle Babacar'a teşekkür ediyorum, Alanyaspor'u tercih ettiği için. Tabii ki kendisinin de çok talipleri vardı. Olmaması da mümkün değil. Hayırlı uğurlu olsun. Tabii Sassuolo kulübüne de teşekkür ediyorum. Bizi kardeş kulüp olarak adlandırdılar. Bize her zaman çok yardımcı oldular. Babacar'a da aramıza hoş geldin diyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel bir sezon geçireceğine inanıyoruzdedi. 

Aytemiz Alanyaspor'da 3 imza birden ile ilgili etiketler Alanyaspor futbol Transfer Aytemiz Alanyaspor Khouma Babacar François Moubandje Ahmet Çağrı Güney
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.