Sivasspor Alanyaspor deplasmanında hem 3 puanı hem de Kerem Atakan Kesgin'i kazandı

Süper Lig'in 15. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Sivasspor, zorlu deplasmanda 0-1 kazandı. Yiğidolar'a 3 puanı getiren isim 21 yaşındaki orta saha Kerem Atakan Kesgin oldu. Kırmızı-Beyazlılar'da son 2 haftada 4 asist yapan Fildişi Sahilli yıldız Max Gradel 15 haftada 6 asiste ulaştı.

Altı maçlık galibiyet hasretine geçen hafta evinde lig ikincisi Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek son veren Sivasspor, 15. haftada da Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda tek golle devirdi.

Kaptan Hakan Arslan'ın yerine ilk 11'de maça başlayan 21 yaşındaki orta saha Kerem Atakan Kesgin, 53'te ceza sahası dışında attığı şık golle Yiğido'ya 3 puanı getiren isim oldu. Kırmızı-Beyazlılar'da son 2 haftada 4 asist yapan Fildişi Sahilli yıldız Max Gradel 15 haftada 6 asiste ulaştı.

Üst üste 2. galibiyetini alan ve puanını 19'a yükselten Rıza Çalımbay'ın takımı haftaya evinde Galatasaray'la oynayacak.

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde 8 maçlık yenilmezlik serisi Çaykur Rizespor deplasmanında sona eren Akdeniz ekibi ise üst üste 2. yenilgisini aldı. Son 4 maçın 3'ünde mağlup olan Turuncu-Yeşilliler 24 puanda kaldı. Aytemiz Alanyaspor 16. haftada Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Sivasspor Alanyaspor deplasmanında hem 3 puanı hem de Kerem Atakan Kesgin'i kazandı

 

ÇALIMBAY: HATAY GALİBİYETİ ANLAM KAZANDI

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konulan Rıza Çalımbay, geçen hafta 4-0'lık Hatayspor galibiyetinin daha anlam kazanması için Alanyaspor maçının kendi açılarından önemli olduğunu kaydetti.

Karşılaşmada baştan sona iyi oynadıklarını dile getiren Çalımbay, “İyi pozisyonlar yakaladık. Güzel bir galibiyet aldık. Takım iyi oynayarak, iyi mücadele ederek kazandığı için mutluyum. Genç arkadaşımız Atakan'ın golüyle maçı kazanmamız da ayrı bir mutluluk. Önümüzdeki 4 maça daha iyi hazırlanıp, ilk yarıyı iyi şekilde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Sivasspor Alanyaspor deplasmanında hem 3 puanı hem de Kerem Atakan Kesgin'i kazandı ile ilgili etiketler Alanyaspor Sivasspor Rıza Çalımbay kerem atakan kesgin Max Gradel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.