Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir maçı öncesi Akdeniz ekibini koronavirüs vurdu

Aytemiz Alanyaspor'da 7'si futbolcu toplam 13 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Alanyaspor'da testi pozitif çıkan isimlerin dışında Fildişi Sahilli forvet Diedhiou ve Nijeryalı stoper Awaziem de Afrika Uluslar Kupası'nda görev yapacak. Akdeniz ekibinde koronavirüs kapan futbolcular şunlar: Daniel Candeis, Nemanja Milunovic, Miha Mevlija, Ahmet İldiz, El Mami Teteh.

Süper Lig'in 20. haftasında yarın saat 16.00'da Medipol Başakşehir'i konuk edecek Aytemiz Alanyaspor'da 7'si futbolcu toplamda 13 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı kaydedildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: "Futbolcularımız, teknik heyetimiz, idari ve destek ekibimiz için yapılan Covid-19 PCR testlerinin ardından; Teknik Direktörümüz Francesco Farioli, teknik heyetten 1 antrenörümüz, 7 futbolcumuz ve 4 personelimizin testi pozitif çıkmıştır. İlgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır" denildi.

Bülent Korkmaz'la yolları ayırdıktan sonra ligin 2. yarısına İtalyan teknik direktör Francesco Farioli'yle devam etme kararı alan Akdeniz ekibi, ilk maçtan kriz yaşadı.

Alanyaspor'da testi pozitif çıkan isimlerin dışında Fildişi Sahilli forvet Diedhiou ve Nijeryalı stoper Awaziem de Afrika Uluslar Kupası'nda görev yapacak.

Akdeniz ekibinde koronavirüs kapan futbolcular şunlar: Daniel Candeis, Nemanja Milunovic, Miha Mevlija, Ahmet İldiz, El Mami Teteh.

Öte yandan, darbeye bağlı diz kontüzyonu tespit edilen Oğuz Aydın ve uyluk kasında zorlanma tespit edilen Buluthan Bulut’un tedavilerine başlandı.

 

 

Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir maçı öncesi Akdeniz ekibini koronavirüs vurdu ile ilgili etiketler Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir Francesco Farioli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.