Aytemiz Alanyaspor, evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

Aytemiz Alanyaspor, yarın evinde Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Son 6 haftada yalnızca 1 kez kazanarak düşüşe geçen ve zirveyi Galatasaray ile Beşiktaş'a kaptıran Akdeniz temsilcisi evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'in 16. haftasında yarın saat 16.00'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Maçı, Mete Kalkavan yönetecek. Son 6 haftada yalnızca 1 kez kazanarak düşüşe geçen ve zirveyi Galatasaray ile Beşiktaş'a kaptıran Akdeniz temsilcisi evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Son şampiyon ise 6 maçtır kazanamıyor ve kötü gidişata Alanya'da dur demek istiyor

2 takım daha önce 8 kez karşı karşıya gelirken bu maçların 4'ünü Başakşehir, 1'ini Alanyaspor kazandı. 3 maçta ise takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Alanyaspor'un evinde oynanan 4 maçta iki takım birer kez galip gelirken, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Turuncu-Yeşilliler hazırlıklarını Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan son idmanla tamamladı. Kaleci Ufuk'un sakatlığı devam ederken, sakatlığı geçen Ceyhun Gülselam, takımla çalışmalara başlasa da kadroda yer alması beklenmiyor. Geçen hafta oynanan Gaziantep FK maçında sakatlanarak oyundan çıkan Khouma Babacar da bu maçta takımda olmayacak. Akdeniz temsilcisinin iki oyuncusu kart cezası sınırında yer alıyor. Stoper Georgios Tzavellas ve sol kanat oyuncusu Davidson'un 3 sarı kartı bulunuyor.

MUHTEMEL 11: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Salih, Siopis, Efecan, Bakasetas, Davidson, Bareiro.

Aytemiz Alanyaspor, evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor ile ilgili etiketler Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.