Galatasaray Alanya'da 1 attı 3 aldı

Süper Lig'in 26. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, 3 puanı tek golle aldı. Alanya'ya 7 maçlık galibiyet serisiyle gelen Sarı-Kırmızılılar seriyi 8 maça çıkararak maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Cim Bom galibiyeti getiren golü ilk yarıda Emre Kılınç attı.

Galatasaray'ın galibiyet serisi Alanya'da 7 maça çıktı... 26. hafta mücadelesinde, 6 maçtır bileği bükülmeyen Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Sarı-Kırmızılılar, 3 puanı tek golle aldı. 1 topu direkten dönen, 1 golü VAR'a takılan Cim Bom'a galibiyeti getiren gol ilk yarıda Emre Kılınç'tan geldi. Yıldız kaleci Fernando Muslera, kritik kurtarışlarıyla galibiyette önemli rol oynadı.

7 haftada 21 puan toplayan Fatih Terim'in takımı puanını 54'e yükselterek maç fazlasıyla zirvede farkı 3'e çıkardı. Sarı-Kırmızılılar 27. haftada BB Erzurumspor'u ağırlayacak.

6 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Akdeniz ekibi ise 42 puanda kaldı. Çağdaş Atan'ın takımı haftaya Fatih Karagümrük deplasmanında... Ligin ilk yarısında Galatasaray'ı deplasmanda 90+5'te attığı golle 1-2 mağlup eden Alanya, Ziraat Türkiye Kupası'nda da rakibini elemeyi başarmıştı.

Galatasaray Alanya'da 1 attı 3 aldı

Dk. 4 DİREK! Galatasaray formasıyla 4'te 4 yapan Mostafa Mohamed'in şutu direkten döndü. 

Dk. 13 TEHLİKE Mohamed'in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Henry Onyekuru, sağ ayağının dışıyla şutunu çekti, top yandan dışarı gitti.

Dk. 16 YİNE DİREK! Bu kez Alanya gole şok yaklaştı ancak Salih Uçan direği geçemedi.

Dk. 18 GOL! Atamayana attılar... DeAndre Yedlin Emre Kılınç'a sağ bekten 60 metrelik nefis bir top attı. İyi kontrol eden milli orta saha kaleci Marafona'yla karşı karşıya kaldı, vuruşunda top önce savunmadan döndü, Emre 2. hamle de golü attı ve Galatasaray'ı deplasmanda 0-1 öne geçirdi. 

Dk. 27 MUSLERA KURTARDI Efecan Karaca ortaladı, Khouma Babacar yakın mesafeden vurdu, Muslera inanılmaz bir kurtartışla golü önledi. Alanya beraberliğe çok yaklaşmıştı.

AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona, Tayfur, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Umut, Berkan, Salih, Efecan, Davidson, Babacar

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Gedson Fernandes, Etebo, Emre Kılınç, Arda Turan, Onyekuru, Mostafa.

Galatasaray Alanya'da 1 attı 3 aldı - Resim : 2

Maç önce GS TV'ye açıklamalarda bulunan Galatasaray kaptanı Arda Turan,  Akdeniz ekibin bu sene şanslarının tutmadığını belirterek, "Elimizden geldiği şekilde mücadele ederek yarın liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Maç maç gidiyoruz. Yarın başka bir final bizim için Alanyaspor maçı. Önemli bir maç ama yarın en iyi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz" dedi.

Kart cezası biten Arda, sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray takımı olarak oynayanı ve oynamayanı ile çok güzel bir aile olduk. Kimse kendini as ya da yedek olarak hissetmiyor. Tam bir aile ortamı oldu. Bu bizim için çok önemliydi. Çünkü uzun bir maç maratonu vardı. Takım olarak, kulüp olarak saha içine bakıyoruz. Bizim işimiz burası. Saha içindeki gücümüze inanıyoruz. Yarın da Alanya maçını en iyi şekilde mücadele verip kazanmak istiyoruz. Çok iyi arkadaşlık var. Herkes birbirine yardım ediyor. Sezon sonuna kadar bu böyle gidecek inşallah. Sonunda da mutlu sona ulaşmak istiyoruz."

Galatasaray Alanya'da 1 attı 3 aldı ile ilgili etiketler Galatasaray Emre Kılınç Fatih Terim Aytemiz Alanyaspor Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.